A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Theobald Dorottya

 
Beosztása: Szerpentárius, a [M] Karadin Engine könyvelője
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: január 25.)
Testalkat: Egy picivel magasabb, mint 165 centi, testsúly tekintetében meg elsőre mindenki úgy gondolja, hogy ő a tipikus "ötven kiló vasággyal". Alaposabb szemrevételezés után persze kiderül, hogy nem egy gyenge harmat.
Vonások: Határozott, nőhöz képest erőteljes vonásai vannak.
Szem: Világoskék.
Haj: Sötétbarna, de szinte már fekete, szereti összefogva hordani, de ha kiengedi, akkor válla alá ér és egy kicsit hullámos.
Általános öltözet
Szeret elegánsan öltözni és ezt nem is tagadja. Mivel pedig anyagi helyzetéből adódóan meg is engedheti magának, így meg is teszi. Színekben kerüli a rikító árnyalatokat, akkor inkább választ egy fekete, fehér vagy esetleg pasztell ruhadarabot.
Első benyomás, kisugárzás
Akik a családi vállalkozás keretein belül ismerkednek meg vele, azok hamar rájöhetnek, hogy a hölgy kifejezetten precíz, minden részletre odafigyel - meglehet túlságosan is. Egy nyugodt mosollyal tárgyal azokkal, akikkel szükséges, de mégis érezhetően ott van egy áttörhetetlennek tűnő fal, amit igen nehéz lebontani.
Szerpentáriusként is megfigyelhető, hogy nagyon alapos, akad, aki úgy gondolja: azért ilyen, mert a szívén viseli betegei sorsát, megint mások ezt azzal ássák alá, hogyha így lenne, akkor nem viselkedne ilyen ridegen.
Társasági eseményeken bőven barátságosabbnak tűnik, de továbbra is érezhető részéről egy leheletnyi távolságtartás. Foghatjuk ezt neveltetésére, vagy valami másra, mégis úgy tűnik, mintha valami módon el akarná szigetelni magát az emberektől.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.09.17. 17:05:05

Ez a karakter a [M] Karadin Engine céghez tartozik.

Ez a karakter a [Cs] Theobald család tagja.

Ez a karakter a Karadin család tagja.


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:

Üzenet küldése