A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gedney Dante

 
Beosztása: Író
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: március 04.)
Testalkat: Vékony, a tagjai kicsit göbösek.
Vonások: Nagyjából átlagos, de úgy általában megjegyezhető.
Szem: Nagy, sötétbarna.
Haj: Barna, rövid fazonra nyírt, de van, hogy megfeledkezik róla, és hosszabbra hagyja.
Általános öltözet
Nagyon változó, de többnyire egyszerűen öltözködik: farmer, ing. Gyakran csúfítja el borosta az állát, ám néha - valami belső kényszernek engedve - öltönyt, nyakkendőt húz. Esetleg szemüveget is.
Első benyomás, kisugárzás
Bolond, kattant, idióta. Művész, ez már elsőre látszik rajta. Vibráló személyiség, aki egyik végletből képes a másikba esni: hol hektikusan rohangál és a világvégéről - vagy saját haláláról - magyaráz valamit, vagy mély depresszióba süllyedve apatikusan ül. Minden, csak nem átlagos.

Leírás

Többnyire egy kávézó teraszán ücsörög, göbös ujjai között cigarettával, keze ügyében egy kávéval vagy teával. Szinte mindig van előtte egy laptop, keze ügyében egy notesz és ceruza. Ha mindezt nem látod, akkor is nála van hűséges társa, egy olcsó e-book olvasó.

Előfordul, hogy egy parkban sétál, maga elé meredve avagy suttogva, de az is lehet, hogy felszolgál egy kávézóban, utcát söpör, szórólapozik, koldul vagy hajléktalanoknak levest oszt. Lehet, hogy onnan ismerős, hogy ő takarított utánad a Mekiben, vagy egy biztosítást próbált rádsózni, esetleg interjút készített veled. De lehetséges, hogy a szavazatod leadásánál láttad, vagy a népszámlálásnál segédkezett. Olyat is láttak már, hogy a macskáját sétáltatta.

Ha mindez nem volna elég, és olvasol például Galaktikát, akkor már találkozhattál a nevével. Publikált a "Jelenkor"-ban, az "Élet és irodalom"-ban, de mágikus lapokban is (VarázsVilág) mitöbb: 2012 júliusában megjelent első regénye. A stílusa hátborzongató: bármit ír, azzal megfogja az olvasót. Többnyire lélektani problémákat, irracionális félelmeket dolgoz fel műveiben. Közel van a horror műfajhoz, de nem fél a science fiction elemeit is alkalmazni. A novelláiban többnyire feltűnnek szuicid gondolatok, ennek ellenére nem életidegen, szinte pezseg. Ritkán ír bármit, ami nem gondolkodtatja el az olvasót. Nem túl gyakran ugyan, de a morbid humor elemeivel is él a novelláiban.

//Karakterkép: David Tennant//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.10. 22:30:22

Ez a karakter a Tárnok Társaság céghez tartozik.

Üzenet küldése