A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mordai Bella

 
Beosztása: Ékszerész
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: május 07.)
Testalkat: : Mint egy érett körte. Gömbölyded idomok, ringó csípő nagy fenékkel, párnás derékkal és csapott vállakkal.
Vonások: Pisze orrával még azt is kiszagolja, amit nem kéne, közel ülő szemei gyakran csillognak izgalomtól és tettvágytól. Arca húsosan kerek, telt ajkait szinte mindig kirúzsozza.
Szem: Világoszöld
Haj: Legtöbbször göndör loknikban hullik vállaira, lassan már a háta közepéig ér. Néha kivasalja, de akkor is kiengedve viseli.
Általános öltözet
Ami fodros, csipkés, mintás és harsány, mind megtalálható a ruhatárában. Szoknyák csizmával, hosszú ruhák, kis farmerek, amikbe hosszú percek után sikerül magát belepréselnie, de a végeredménnyel mindig elégedett. Kedveli a masnis hajpántokat, pillangós kitűzőket.
Első benyomás, kisugárzás
Egy két lábon járó habcsók, de még második pillantásra is. Odafúrja magát a tömeg közepére, viháncol, társaságot keres, soha nem látni egyedül. Valaki szinte mindig van az oldalán… a kérdés, önszántából –e?

Leírás

Mordai Bella 1988-ban látta meg a napvilágot Mordai Alajos és Kaolia Nóra egyke gyermekeként. Pici baba korától mágusként nevelték, így számára sem volt ismeretlen a Mirarx vagy a Hegyalja út. Apjára nem nagyon emlékszik, két éves volt, mikor elvált feleségétől, jelenleg külföldön dolgozik. Bár Alajos sokáig tűrt, elvégre nem szokás egy családot csak így elhagyni, de Nóra mesterkedései feltették az i-re a pontot, pláne, mikor látta, hogy gyermeke is ezen az úton halad a felnőtté válás felé.


Nóra ekkor határozta el, hogy kezébe veszi a dolgok irányítását, és Bellát minél hamarabb (lehetőleg a Martion befejezte után) férjhez adja. A kislány a neredin ösvényére került, ahol egészen fiatalon lesni kezdte a potenciális jelölteket. Balszerencséjére azonban nem sikerült magának egy fiút sem kifognia a Családosok közül, így diploma után elkezdett gyurmaékszerek készítésével foglalkozni, és úgy okoskodott, hogy ha az iskolában nem, hát majd valamelyik partin szerez magának férjet – minden áron.
Jelenleg huszonnégy éves, és anyjával most is azon vannak, hogy egy pénzes és tekintéllyel bíró Családos férfi megkérje a kezét.

Aktuális állapot:
Átlátszó, lila anyagból készült blúz, amely szabadon hagyja vállait, alatta fekete spagetti pántos pántos top. Kivételesen nadrágba passzírozta bele magát, hozzá magassarkú, lekerekített orrú csizmát vett fel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.18. 19:29:06

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése