Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:494) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Éger-Nagy Tamás

 
Beosztása: Ügyvéd
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: július 13.)
Testalkat: Valamennyivel 185 centiméter feletti, se nem kövér, se nem sovány, mondhatni átlagos testalkatú.
Vonások: Kicsit hegyes orr, hamiskás mosoly, de valami mégis van benne, amivel meg tudja fogni magának az embereket.
Szem: Világoskék
Haj: Enyhén hullámos, világos barna.
Általános öltözet
Esetek többségében inkább az öltöny-nyakkendő párosítás dívik nála, elvégre a munkája ezt kívánja. Viszont így ez annyira hozzánőtt, hogy néha már le kell róla rángatni a formálisabb öltözékeket. Persze, akad a szekrényében néhány farmer, egyszerűbb pólók és hasonló, de eléggé ügyel a megjelenésére.
Első benyomás, kisugárzás
Társaságban igen hamar a középpontba kerül, fellépése igen erélyes, de nem túl tolakodó, valahogy az első pillanattól kezdve kellemes benyomást kelt az emberekben. Magabiztosságát a munkában is megőrzi - amire persze szüksége is van. Rosszabb májú egyedek azt is mondhatnák, hogy a férfi képes pillanatok alatt lyukat beszélni mások hasába... és nincs mit ezen szépíteni, valóban elég meggyőző tud lenni.

Leírás

"Titkokat rejtegetsz, miket Énnek nevezel."

Ha járatos vagy az ügyvédi körökben, akkor már biztos hallottad Dr. Éger-Nagy Tamás nevét. Igen, ő az a védőügyvéd, aki nem is olyan rég óta dolgozik a Hankovszky Ügyvédi Irodánál, leginkább védőügyvédként - és eddig elég jól végzi a munkáját. Sokak azt mondják, hogy mániája a munkája, de valljuk be, ez az ügyfelek és a cég szemszögéből nem egy nagy hátrány; más kérdés, hogy ez miképp hat ki a magánéletére.
Társasági eseményeken ha feltűnik mindig egy gavallérként írják le, figyelmes, kedves hallgatóságnak - munka közben pedig határozott fellépésű, meggyőző, erős személyiségnek.
Feddhetetlennek tűnik és bizonyos körökben már némi tekintélyre is szert tett, de hogy merre halad tovább eddigi karrierje, azt mély homály fedi.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.03. 21:18:31

Ez a karakter a Hankovszky Ügyvédi Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése