A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sóskúthy Kora

 
Beosztása: Máguskormány-hivatalnok
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: november 11.)
Testalkat: Százhatvankét centi, magyarán nem nőtt nagyra, és első ránézésre megállapítható, hogy inkább a törékeny, vékonyka alkat.
Vonások: Arca szív alakú, bőre sápatag, ajkait mintha mindig erősen összeszorítaná, görcsösen, mintha túl sok ki nem mondott szót tartana vissza.
Szem: Zöldeskék
Haj: Hosszú, hullámos, barna fürtök, amiket néha kibontva hord, de a legtöbb esetben erős fonatba, kontyban látható.
Általános öltözet
Elegancia, elegancia mindenek felett. Kosztümök, „little black dress”, estélyik, minden alkalomra van egy tökéletesen megkomponált ruhája… már ha családi elit eseményről van szó. Ő nem hajlandó se farmert, se semmi olyan holmit magára venni, ami fiúsnak nevezhető… állítólag.
Első benyomás, kisugárzás
Hideg és merev. Nem egy beszédes típus, sokak szerint mintha eléggé fent is hordaná az orrát. Látszik rajta, hogy mindig jól átgondoltan válaszol a neki feltett kérdésekre… avagy figyelmen kívül hagyja őket, ha nem akar rájuk válaszolni. Az elmúlt években mintha egyre zárkózottabbá, visszahúzódóbbá vált volna, bár ez leginkább csak azoknak tűnik fel, akik többet találkoznak vele.

Leírás

"A rossz közérzethez és a harag, szomorúság vagy sóvárgás érzéséhez hozzáadódik a tehetetlenség kényelmetlensége. Ezért aztán gyakran, hogy "elmúljon", nincs más eszközünk, mint hogy valaki ellen forduljunk, legyen az apa, anya, iskola, barátok, barátnők, kollégák, vevők, a szakma, az állam, a környezetszennyezés, a válság. Miután se nem értjük, se nem uraljuk belső énünket, találunk magunkon kívül felelőst, aki bűnbakja lesz a szenvedésünknek."
/Thomas D`Ansembourg/

Családjának harmadik gyermeke, aki igen más pályát választott, mint testvérei: amíg ők táncolnak, vagy egyéb művészeti tevékenységet folytatnak, ő belemerül tanulmányaiba, amit a König Akadémián folytat, Államigazgatási szakon. Gondolhatnánk, hogy túl messze gurult attól a bizonyos fától, de akik ismerik történetüket, azok jól tudják: nem erről van szó - csak az óta a bizonyos baleset óta, mintha egyre jobban kerülné testvérei társaságát.
Viszont 2014. június elsején megtartott házassága óta sokan úgy vélik, hogy változás állt be a viselkedésében: mintha némiképp nyitottabb és kedvesebb lenne az emberek irányában.
Immáron a Sóskúthy vezetéknevet viselve férjével, Aníziusszal osztozik egy igen csak mutatós földházon Pest megye területén. 2015. január tizenegyedikén megszületett első közös gyermekük, Georgina, és 2016 végére várják a második érkezését.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.14. 10:30:03

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése