A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Benegeszery Nádor

 
Beosztása: Máguskormány- hivatalnok
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: augusztus 16.)
Testalkat: Elképesztően vékony, és magas – nagyjából 190 cm. A vállai szélesebbek, de ez csak nyújt az alakján.
Vonások: Komoly, zárkózott arckifejezés, vonásai azonban a Benegeszery-ekre jellemzően megkapóan szépek.
Szem: Világoskék. Márkás (Blaskovits) szemüveg ül mindig az orrán, ez azonban semmit sem ront az összképen, inkább csak erősíti a jó benyomást.
Haj: Dús, sötétbarna haj, rövidre vágva, rendezettre fésülve.
Általános öltözet
Öltöny, lehetőleg háromrészes, állónyakú – ha a kedve úgy hozza, még ezüst zsebórát is készít be mellé. Ha az nem, akkor is élrevasalt nadrág, elegáns ing, nyakkendő. Ha megleped éjszaka, akkor elegáns selyempizsamájában fogad. És fogad ám... Mert van olyan udvarias, hogy hagyja, hogy felverd az éjszaka, s ha segítséget kérsz tőle, többnyire kapsz is.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus. Talán azért, mert csendes, talán azért, mert higgadt, talán azért mert elegáns. Talán azért mert okos, talán azért, mert segítőkész. Legutolsó sorban azért, mert vonzó. Ha megszólal, ösztönösen is érzed, hogy érdemes figyelni rá – bár néha „kicsit” talán fontoskodónak tűnhet.

Leírás

A Család
Létezik a tökéletes család a magyar mágusarisztokráciában? Nemeseknek mondják magukat, kellemesen attraktívak, tipikusan mintaszerűek - ők a Benegeszery család. Kedvesek, befolyásosak, a rossz nyelvek szerint az intrikát is kesztyűben, bocsánatkérő mosollyal követik el. Nem lehet őket azon kapni, hogy valamely helyzetben ne viselkednének úgy, ahogy az illem elvárja.
Benegeszery Kendét és Saródy Lillát két gyermekkel áldotta meg a sors: Tünde az elsőszülött 1986-ban, Nádor pedig 1992-ben érkezett. A két gyerek szeretetben nőtt fel, az egymás iránt érzett rajongásuk soha nem múlt el, akkor sem, amikor Tünde Mordai Iván felesége lett, és már nem tudtak minden nap egymás társaságában élni.
Maga Nádor egyébként ifjú kora óta amatőr genealógus - a Családban igen sokan tudják, kihez kell fordulni, ha valaki részletes, genotípusokkal kiegészített családfára vágyik.

A Tanulmányok
A Martion berkeiben, Karpena ösvényén járt egyetlen év kivételével, amit Angliában töltött. Nem hagyott maga után barátokat, így aztán szinte újra kellett ismerkednie környezetével. Annak ellenére, hogy teljesen eltérő habitusúak, nagyon jó barátságba került Bánk Dénessel, majd Fegyvári Endrével, akivel a mai napig szoros kapcsolatot ápol. Két hölgyismerős szívét is magával ragadta, bár a Családnak erről még véletlenül sem szivárogtatott ki információt: Piros Katalin és Debreceni Tünde szeretetét élvezhette hosszabb-rövidebb ideig.
A Martion után sikeres felvételit tett a König Akadémia Államigazgatás szakára, ahonnan, ha jövőre végez, a Kormányban keres munkát.
Kifejezetten tehetségesnek mondható diplomáciai téren, és bár mágikus képességei hagynak némi kivetnivalót maguk után, a befolyásolómágiákban igen-igen otthon van.

Az Élet
Annak ellenére, hogy többször fejezte ki félelmét ezzel kapcsolatban, végül mégis feleségül vett a gyönyörű, magyar Családos berkekben akkor még annyira nem ismert Bátfay Kamillát. Csodálatos kis otthont rendeztek be maguknak Budapest szélén, s a hagyományoknak megfelelően nem egy Családos partyt rendez az ifjú házaspár.
2012 nyarán háromnapos hírnevet szerzett magának Nádor azzal, hogy megmutatott valamennyit abból, amit a jólnevelt álca alatt hord: a Fehérmágia Párt embertelen rendeleteinek egy általa kirobbantott forradalommal állt ellen. Bravúros stratégiával mozgatta az ellenállók csapatait a saját maga által tervezett sakktáblán, és bár nem könyvelhetett el teljes és maradéktalan sikert, azért tette a maga nemében kiemelkedő volt. Ebben az időben barátkozott össze Daróczy Rúfusszal, aki azóta egyre közelibb barátja.
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Öltönye elegáns, és híven tükrözi jómódúságát, a mellényt ezüst óralánc díszíti, a lábán bőrcipő.

Pénz: 3 tallér 2 dukát 7 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.25. 23:02:58

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Barack nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése