A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Istvánfy Gergely

 
Beosztása: Színész
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: szeptember 26.)
Testalkat: A maga száznyolcvan centijével viszonylag átlagosnak mondható, bár semmilyen egyéb tekintetben nem lehet átlagosnak nevezni.
Vonások: Kifejezetten jóképű, szépen ívelt arcélét kifejezetten vonzóvá teszi, ha mosolyog. Van benne valami egészen rosszfiús, komolynak nemigen látni.
Szem: Világoskék, szépmetszésű, derűs.
Haj: Mézszőke, rövid vagy félhosszú, általában hátrazselézett, olykor azonban a szemébe lóg. Egészen biztosan rengeteg időt tölt tükör előtt, hogy reggel belője. Meg délben. Meg este.
Általános öltözet
Az a fajta srác, akin akármi jól áll - nem mintha akármit hordana. Ha jól figyelsz, láthatod a márkajelzést is a cuccain. Az is evidens amúgy, hogy elég nagy ruhatárral rendelkezik, így haja mellett ezzel is képes órákat foglalkozni – persze erről főleg szobatársai tudhatnak, mert amúgy nem egy divatbolond, egyszerűen csak mindig jól akar kinézni.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az iskola egyik menőcsávója. A lányok legtöbbje bomlik utána, de nem azért, mert macsó lenne, egyszerűen csak jólöltözött, laza, és persze egészen figyelmes beszélgetőtárs. Mert hogy igen, vele lehet beszélgetni, még ha nem is lesz soha atomfizikus. Mindig van mindenkihez egy-két jó szava, gitározik, léglabdázik, benne van a drámakörben, annyira nem is tanul rosszul.. Szóval tökéletes.

Leírás

Kik ezek az Istvánfyak?
Mint ahogy magát Gergelyt, úgy a családot is sejtelmes titokzatosság veszi körül. Van, akik azt mondják, hogy a szülők neves divattervezők, akad akik úgy gondolják, hogy nemzetközi kapcsolatfenntartók, de sokak inkább úgy vélekednek: tök mindegy mi a munkájuk, a lényeg az, hogy sok a pénzük, és sosincsenek Magyarországon. Nem is érdemes igazán a körmükre nézni, csak egy újabb újgazdag család, általános nagyzási hóbortokkal. Minek figyelnénk rájuk?

Ki ez az Istvánfy Gergely?
Istvánfy Erika öccse, ám vele ellentétben egy cseppet sem gemmárius-alkat. Az iskola szépfiúja, az, aki leül egy szál gitárral a parkba, aki vállára vetett dzsekivel sétál a folyosón, aki a létező legoldschoolabb kojak nyalókát rágcsálja, míg hallgat téged, esetleg míg elregéli neked, milyen jó dolga is van neki.
Általában persze inkább másokat hallgat, de nem szokott azelőtt sem titkolózni, aki róla kérdez (de valljuk be, tizenéves körökben inkább magukról fecsegnek az emberek). Persze ettől még számos anekdotát, viccet ismer, az ötletei többnyire kreatívak is. Szóval ki tudja, mit sikerül kicsalnod belőle?

És elérkezett az idő.. Sokáig vacillált, hogy hová is menjen, ugyanis felvették BGF-re és a Csontváryra is. Végül utóbbin kezdett el színművészetet tanulni 2104 szeptemberében.

Karakterlap

Tulajdonságok
Fizikum 10
Ügyesség 17
Észlelés 10
Megjelenés 15
Intelligencia 15
Akaraterő 10
Mágia 6
Előnyök
Kiváló tulajdonságok
Szerencsés
Megnyerő
Macskaügyesség
A jövő ígérete I - 1

Híres - 2
Művész
Hátrányok
A jövő hiánya II - 4
Túlfejlett - 4
Kontrollálatlan - 4
Piperkőc - 4
Beazonosítható - 4

Ínyenc - 4

//Karakterkép: Sterling Knight//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.02. 22:32:13

Üzenet küldése