A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gelencsér Andrea

 
Beosztása: Modell
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: december 26.)
Testalkat: Formás keblek, hosszú lábak, keskeny csípő.
Vonások: A mosolyráncok még váratnak magukra, ennek ellenére magával ragadó a szépsége, egészségesen telt ajkai.
Szem: Mogyoróbarna
Haj: Barna, váll alá érő, enyhén hullámos.

Általános öltözet
Talán te még nem is szembesültél a divatvilágban bekövetkező változásokról, amikor ő már aszerint rendezi ruhatárát. Az összhatás mindig tökéletes, az alkalomhoz mindig passzol. Legyen szó blúzokról, szoknyákról, nadrágokról, vagy akár a legapróbb kiegészítőkről, az eredmény mindig gondos válogatás eredménye.
Első benyomás, kisugárzás
Valahogy így fest egy angyal, ha lemerészkedik a mennyből - legalábbis külsőre biztosan. Ami a természetét illeti... bőven van mit kifogásolni rajta. Ritkán látni mosolyogni, meglehetősen felszínes, ráadásul a "tisztelet" is egészen máshogy fogalmazódott meg a szótárában. Ritkán kellemes az első benyomás, ami láthatóan őt kevésbé zavarja, mint a másik fél érzéseit. Kivételek természetesen az ő esetében is léteznek.

LeírásAz ország egyik legfelkapottabb fotómodellje, kifutókon ritkán sétál végig, viszont annál több címlapon fordul meg a neve és arca. Tehetségét senki sem meri kétségbe vonni, általános viselkedését azonban gyakran kivesézik a pletykalapok hasábjain.

A budapesti szórakozási lehetőségeket igyekszik kihasználni, így hétvégente nem túl nehéz összefutni vele - feltéve, ha a megfelelő, elit kategóriába sorolható helyekre teszed be a lábad. De ha oda is merészkedsz hozzá - akár csak egy autogramért -, semmi sem garantálja, hogy meg fog felelni az igényeidnek. A mosolytalan arc ellenére is teljesen ártalmatlannak tűnik, a megszólítást követően azonban ez a vélemény nagy eséllyel megváltozik - kivételek persze ebben az esetben is akadnak, hogy erősítsék a szabályt.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.01.04. 02:22:00

Üzenet küldése