A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Griza Rebeka

 
Beosztása: a Leviatán hosztesze
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: április 01.)
Testalkat: Látszik, hogy előszeretettel jár konditerembe, de nem annyit, hogy az a jó helyen domborodó idomok kárára menjen. Százhetvenkilenc centis magasságával, és kifejezetten nőies alkatával nem egy könnyen elfelejthető jelenség.
Vonások: Nehéz kiverni az ő arcát a fejedből. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyik pillanatban nézheted a legbájosabb teremtésnek, de a következőben… erre nincs jobb szó, mintha egy vadmacska méregetne, akinek a mosolya sok minden jót ígér.
Szem: Kékeszöld, macskás szempár.
Haj: Hosszú, hátközépig érő szőke loknik, amiket szeret kontyba fogva hordani, merthogy ?akkor olyan okosnak tűnök!?
Általános öltözet
Nagyon-nagyon-nagyon nőiesen. Az embernek szinte az a gondolata támad, hogy ez a nő magas sarkúban, sminkben, és a legdrágább fehérneműben alszik el minden este. Még a legolcsóbb és legsilányabb „alapanyagokból” is olyan „kollekciót” hoz össze magának, hogy vak, akinek nem akad meg rajta a szeme. Vannak, akik szerint modellnek született – az ő meglátása is ugyanez.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre egy határozott, kellemes mosolyú nőt pillant meg az ember, egy cserfes nőt, aki magával ragad és elvarázsol…na, ha nem folytatnátok a beszélgetést. Bár egy csupa szív lányról van szó, az bizony hamar feltűnhet, hogy túl sokat kérdez – bizonyos esetekben hatalmas ostobaságokat. Logika? Ugyan, az nem az ő kenyere. Ezek ellenére mégis nagyon meggyőző tud lenni, a könnyebben befolyásolható embereket bármikor ráveszi bizonyos dolgokra… mint mondjuk, hogy vegyék meg neki a legújabb Gucci táskát.

Leírás

Van, aki kétszer állt sorba az észért; ő inkább lemondott erről, és bevállalt még egy kört a szépség standnál. Tanárai inkább megsajnálták, és továbbengedték bizonyos tárgyakból annak idején, hisz tudták, Rebeka tehetsége nem a tanulásban rejlik. Sose lesz atomfizikus, neves matematikus, vagy elismert politikus… de ez utóbbi felesége még lehet. Hiába butácska, valahogy rendelkezik azzal a típusú kisugárzással és vehemenciával, amivel képes meggyőzni másokat az igazáról – bár elég előnyös, ha ezt nem valami tudományos jellegű témában teszi.
Kíváncsi. Ő a két lábon járó kíváncsiság, és bizony ő nem nőtt ki abból a bizonyos „miért?” korszakból. De vigyázz, mit mondasz el neki, mert ha félreérti, ki tudja miféle pletykák főszereplőjévé válhatsz.
Nagy álma, hogy egyszer még elismert modell lesz, esetleg DJ karriert fut be (nem jó ötlet, nincs érzéke a zenéhez, csak ő ezt nem látja be); vagy a kettőt egyszerre. Ő mer nagyot gondolni, néha túl nagyot is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.04. 21:15:02

Ez a karakter a Leviatán céghez tartozik.

Üzenet küldése