A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sokoray Nátán

 
Beosztása: a Sokoray Kft. marketing osztályvezetője
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: augusztus 19.)
Testalkat: Kérte a bátyját, hogy intézze el Istennél a férfias testalkatot, de ez nem teljesült, egy deka izom nincs rajta. Karja, csípője vékony, lábai hosszúak, a száznyolcvan centit könnyedén megüti. Akármennyire is szeretne sportos külsőt, már nem fog változni.
Vonások: Mocskosul jóképű, és ezt ki is használja. Örökölte a Sokoray ág jellegzetes vonalait, és bár nem olyan markáns, mint két bátyja, még így is legszívesebben egy múzeumban nézegetnéd, olyannyira tökéletes. A gyermeki ártatlanság éppen hogy eltűnőben van, a férfiasság küszöbén álló arc egyre inkább válik sármossá.
Szem: Legtöbbször gunyorosan összehúzza, egyébiránt mélyen ülő, világoskék írisze van zöldes árnyalattal. A hangulatától függ, milyennek látod épp.
Haj: Félhosszú, világosszőke. Nem olyan erőteljes, mint Etelének vagy Révának, és ezért nagyon mérges is. Akármelyik Sokoray hajápoló terméket keni rá, az övé vékonyszálú, és csak nem akar megerősödni.
Általános öltözet
Szinte csak márkás darabok találhatóak a szekrényében, Blaskovits, Louis Vuitton, Hugo Boss és társai. Kicsi korától elkényeztették, megkapta, amit akart, így most testvéreire hárult a ruháztatása – és bizony mélyen a pénztárcába kell nyúlni, ha Nátán kinéz magának egy darabot. Kedvelt színösszeállítása a fekete és a fehér, sportosan elegáns, mindig rendezett és sohasem pacuha. Egy ideje állandó kiegészítőként hord egy fekete, kézzel fonott karkötőt a bal csuklóján, amit soha nem vesz le.
Első benyomás, kisugárzás
Fellengzős, nagyképű és lenéző alak. Szerinte mindig igaza van, ha a piros almát dugod az orra alá, neki akkor is meggyőződése, hogy te vagy a színvak és a zöldet is képes vagy pirosnak mondani. Mindenkinél többre tartja magát, önös érdekeit mások elé helyezve keresztül hág minden szabályon, és egyáltalán nem érdekli, ha ezzel megbánt bárkit is. A lényeg, hogy neki jó legyen.
Gyakorta körbelengi a parfümjét egyfajta gyenge menta illat, mert szinte állandóan rágózik, Mentost vagy TicTacot rágcsál.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.24. 02:37:11

Ez a karakter a Tárnok Társaság céghez tartozik.

Ez a karakter a Sokoray Kft. céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése