A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vass Roland

 
Beosztása: Magánnyomozó, a Hálózat vezetője, a [M] Hálózat / Network vezetőségi tagja
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: március 12.)
Testalkat: Eléggé zömök, 183 centi körül van.
Vonások: Eléggé karakteres, férfias vonásokkal rendelkezik.
Szem: Világoskék
Haj: Szőkés-barnás, általában egy kicsit hosszabbra hagyja.
Általános öltözet
Esetek nagy többségében motorosdzsekiben, farmerben és bakancsban nyomul, de ha úgy hozza a szükség, hajlandó felvenni öltönyöket is. Az utóbbi néhány évben kénytelen volt hozzászokni, hogy nem más válogatja össze a ruhatárát, esetenként néha ez meglátszik, kicsit szedett-vedett, de azért próbál odafigyelni. Ha le is szólják, szívbaj nélkül beközli, hogy marhára nem érdekli ez a divatozós dolog.
Első benyomás, kisugárzás
Eleinte nem feltétlen kelt pozitív benyomást, van egy kisugárzása, ami kezdetekben inkább ijesztőnek hat, de ha megszólal, valahogy máris szimpatikusabbnak hat. Általánosan egy nyugodt és összeszedett embernek ismerik, de egykori iskolatársai jól tudják: ha egyszer nagyon felidegesítik, akkor nem igazán tud megálljt parancsolni haragjának.

Leírás

"Nem sokak ismerik a Hálózat vezetőjét. Mondjuk úgy, hogy bár magának a szervezetnek nagy hírneve van, a vezető is ugyanolyan "eltűnt személy", mint azok az emberek, akiknek a keresésével foglalkozik. Bár bevallása szerint Vass Roland úgy gondolja, hogy nem bujkál a nyilvánosság elől, mégis eddig sikerült elkerülnie a lencsevégre kapást. Tény, sokak meglepődnének a férfi láttán, hogy vajon egy bőrdzsekis, "vadmotoros" alak miért foglalkozik azzal, hogy egy nonprofit céget vezessen, ami eltűnt személyekre szakosodott? Interjúnkat ezzel a karakteres személlyel a 6. oldalon találják."

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.01. 23:44:55

Ez a karakter a [M] Hálózat / Network céghez tartozik.

Üzenet küldése