A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dögei Alfréd

 
Beosztása: A GyROsz vezetője
Nem: Férfi
Életkor: 52 (születésnap: január 07.)
Testalkat: 180 cm, eresen izmos.
Vonások: Grumpy cat Homloka mélyen barázdált, orra széles, mimikai ráncai jól kivehetőek.
Szem: Kék...eszöld...es
Haj: Rövidre nyírt világosbarna.
Általános öltözet
Munkában szigorúan egyenruha, amúgy pedig farmer/póló típusú férfi. Nem márkásak a ruhái, de egyáltalán nem elhanyagolt a külseje.
Első benyomás, kisugárzás
...munka közben: Fegyelem és szigor sugárzik minden mozdulatából. Azt a benyomást keltheti, hogy nem szívesen futnál vele össze egy sikátorban.
...egyedül: Csendes, nyugodt embernek látszik, aki nem beszél sokat, valószínűleg nem is kezdeményezne.
...barátai, felesége mellett: Mosolygós és kedves, igazán kellemes társaság. Csak kell neki egy kis időt hagyni, míg megnyílik.

Leírás
Gödön született és nevelkedett, tehetősebb mágus családban, egy bátyja és egy öccse van. Négy éves korától járt a Mirarxba, onnan pedig a Martionban folytatta tanulmányit, ferfexesként. Tizenhét évesen végzett, majd bevonult két évre a katonaságba. Már-már úgy tűnt, ott is marad, de aztán úgy döntött, katona helyett gemmárius szeretne lenni. A Königre ment, ahol nem csak az alapképzést végezte el, hiszen nem akart világ életében utasításokat követni – ő akarta adni azokat. Az iskola elvégzése után azonnal a GyROszban kezdett, és azóta is ott dolgozik – csak éppen 2013 óta már a vezetőjeként.
Három éve él boldog házasságban fiatal, gyönyörű nejével. A nő friss diplomásként jelent meg a gemmárius hivatalban sajtószóvivőként, ő pedig egyszerűen képtelen volt levenni róla a szemét az első pillanattól fogva. Igazi küldetésnek tekintette Reni meghódítását, majd másfél év után rájött, hogy talán célszerűbb lenne egyszerűen elhívni randevúra. Szerencsére kiderült, hogy a szimpátia kölcsönös, hamar megtalálták a közös hangot, eljegyezte a nőt, majd 2009-ben össze is házasodtak. Érdemes tudni róla, hogy rendkívül türelmes, és visszafogott ember – amíg valaki ki nem kezd a feleségével.
2013. szeptember 2-án születettek meg ikerfiaik, Kornél és Gábor, majd 2019. május 25-én kislányuk, Angelika.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.09. 23:07:25

Üzenet küldése