A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pados Szabolcs

 
Beosztása: Alkalmazásfejlesztő

Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: május 16.)
Testalkat: Le se tagadhatná, hogy igyekszik karbantartani magát, esze ágában sincs megfelelni azoknak a sztereotípiáknak, amit a magafajta "kockákról" gondol a világ. Magassága pedig pont ideális, hogy besorolhasson a férfiátlagba. (~180 cm)
Vonások: A maga módján kifejezetten vonzó jelenség, bár egyeseket elriaszthat az, hogy vonásai kifejezetten "rosszfiúsak", amelyek gyakran gyanakvást váltanak ki az emberből.
Szem: Igazán különleges, ugyanis a kék alapszínt megfűszerezik barna foltok - de csakis a bal szeme esetében.
Haj: Vörösesbarna, röviden is göndörödő.
Általános öltözet
Divat? Ugyan. Az embereknek azért van egyedi személyiségük, hogy ne kelljen birka módjára a magukat divatdiktátornak vallók után rohangálniuk. A színek persze harmonizálnak egymással, nem papagáj ő, hogy így akarja magára felhívni a figyelmet, viszont életében nem viselt még rózsaszín inget, vagy rikító színű nadrágot.
Első benyomás, kisugárzás
Vicces, de nagyképű, művelt, de közel sem annyira, mint azt elhiteti az emberekkel. Őszintén szólva nagyban függ az első benyomás a találkozás jellegétől.
- Nyílt utcán: Nem kifejezetten feltűnő jelenség, különlegességét leginkább viselkedése adja. Ez viszont nem mindig pozitív, társaságát ugyanis alaposan megválogatja.
- Munkahelyen: Mániákus. Ha belekezd valamibe, nem hagyja félbe, ez viszont mellékhatásokkal jár - megfelelő kimerültségi szint mellett például válogatott káromkodások hagyják el a száját, gyakran ok nélkül is.
- Otthon: Család - szent és sérthetetlen. Ez persze nem jelenti azt, hogy jófiút játszik, elég sokszor előfordul ugyanis, hogy nem egyedül tér haza, társasága viszont a reggel első napsugaraival távozik.
- Bárok/pubok/szórakozóhelyek: Mindig akad társasága, nem az az egyedül szórakozó típus. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem áll készen arra, hogy új embereket ismerjen meg, simán megszólít bárkit, aki megüti a "mércét" első pillantásra.

Leírás

Budapesten született, első gyermekként egy máguscsaládba. Nem maradt azonban egyke, a későbbiekben még további három fővel bővült a Pados család - egy öccse, és két húga van. Békés, boldog gyermekkort tudhat magáénak, egyetlen unalmas percről sem tud beszámolni - na nem mintha akkora örömmel osztana meg ilyen jellegű titkokat bárkivel a családján kívül.

Egészen korán, nagyjából öt éves korában jelentkeztek mágikus képességei, később viszont - amikor bekerült a Martionba - az is kiderült, hogy rengeteg gyakorlást igényelne a képességeinek fejlesztése. Karpenásként kezdett és végzett, ezt követően pedig beadta felvételi kérelmét az ELTE Informatikai Karára, programtervező matematikus szakra. Fel is vették, és amíg az egyetemen tanult (alap, majd mesterszakon), egyszer sem hibázott. Minden vizsgán csont nélkül átment, a tanárok igazi tehetséget láttak benne.
Nem helyezkedett el azonnal a diplomájával, a következő évben megkezdte tanulmányait az ELTE-EMK-n, ahol kiegészítette tudását a témával kapcsolatos mágikus tanulmányokkal is. Ezt pedig újabb iskola követte, ami egy egyszerű OKJ-s képzés (web-programozó) formájában színesítette amúgy sem elhanyagolható tudását az informatika világában.

Az általános felfogás, hogy ennyi papírral a kézben a legnehezebb elhelyezkedni - neki mégis sikerült. A Magic Machines céghez adta be jelentkezését, ahova végül fel is vették. Évek óta tehát a cég alkalmazottja, a mágusok körében jól ismert alkalmazások (LIFT és Mana KÚT kereső) fejlesztésében is részt vett.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.03. 23:37:13

Üzenet küldése