A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nemes Káin

 
Beosztása: a Mana K.Ú.T. tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 45 (születésnap: július 18.)
Testalkat: Férfias, de nem kigyúrt.
Vonások: Barátságos, kedves, már mutatkoznak arcán a nevetőráncok.
Szem: Vidám, világoskék szempár.
Haj: Sötétszőke, divatosan vágott.
Általános öltözet
Mivel ő az üzlet "arca", sokszor kényszerül öltönybe - ezek általában márkás darabok, inkább modernebb szabással és színekkel. Amúgy pedig a farmer - egyszínű póló párosításra esküszik. Amit mindig láthatsz rajta: egy fa kereszt a nyakában.
Első benyomás, kisugárzás
Ha öltönyben van, egy közvetlen, némileg laza üzletembernek tűnik. Hamar kiderítheted, hogy az a lazaság nem csak viszonylagos. Más ruházatnál pedig nem is kérdéses - nincsen karó a fenekében.

Leírás

1979. július 18-án született Esztergomban. Épp negyed órával előzte be élete párját ikertestvérét, Ábelt, akivel annak ellenére, hogy két külön petéből származnak, szinte elválaszthatatlanok a mai napig. Kisgyermekkoruk átlagosnak mondható, ha normálisnak tekintjük, hogy mióta járni tudnak, apjuk verekedni tanítja őket, és mióta elbírnak egy fegyvert, lőni járnak. No meg pólyás koruktól fogva egy misét sem hagytak ki. Najó, talán mégsem átlagos a család. Hamar megmutatkozott az is, hogy ugyanazon géneket örökölték szüleiktől. Vadmágia produkálásában is pont negyed órával előzte be Ábelt, azonnal világos lett, hogy elemük a szél. El is paterolták őket szépen a Mirarxba. Ekkoriban történt édesanyjuk hirtelen és természetesnek még véletlenül sem mondható halála. Persze ezt ekkor a fiúk még csak sejtették. A kapocs édesapjukkal is szorosabb lett, így érkezett el a nap, hogy a Martionba indultak. Ferfex Farkas ösvényére kerültek, felettébb jó humoruk miatt sokan kedvelték őket, bár mindig megvan az emberekben egy bizonyos fokú tartás, ha látják, mennyire szoros a két testvér között a kapocs.

A Martion után még mindig nem váltak szét útjaik, A Kormonra mentek, hogy mindketten fejlesszék a tradíciójukat. Ezután viszont míg Ábel elvégzett egy kereskedelmi iskolát, Káin az ELTÉre ment mágiaelméletet tanulni. Itt fogalmazódott meg benne a korszakalkotó ötlet a manatöltő-állomásról. Miután a fiúk elvégezték az újabb iskolát, nekiálltak tervezni a céget, közben kicsit a varázstárgyak világába is beleásták magukat. Az utolsó lépés egy cégvezetői képzés volt, majd apjuk támogatásával megalapították a Mana K.Ú.T. – at.

2012. július végén, a zavargások idején a fővárosban tartózkodtak. Természetesen nem vonultak be elemi mágus létükre, így a falka ellen indultak, amikor meglátták, mi folyik az utcákon. A Hegyalja úton csatlakoztak a harchoz. Hiába az életen át tartó tréning, egy vértigrisre nincsen felkészülve az ember. Így történt, hogy Káint bemarták. És láss csodát, Ábel pontosan negyed órát tartotta még magát, mikor testvére elérte őt. Így a következő – rendes – telihold alkalmával már együtt fedezhették fel az erdőt csekély számú falkatársaikkal.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.04. 20:11:39

Ez a karakter a Mana K.Ú.T. céghez tartozik.

Üzenet küldése