A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lavelle Janka

 
Beosztása: Színésznő
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: október 06.)
Testalkat: Nyúlánk, 175 centi magas, vékony alkatú.
Vonások: Hosszúkás arc, erőteljes áll és arccsont. Telt ajkak, széles orrnyereg.
Szem: Barna színű, kerek, kissé mélyen ülő szempár.
Haj: Hosszú, gyengén hullámos, sötét barna.

Általános öltözet
Nagyon változó, hogy miben jelenik meg. Sokban függ az eseménytől. Egy délutáni kávézás a csajokkal? Bemutatóra készülne, vagy randira? Ruhatárában a farmertól kezdve minden megtalálható az estélyi ruhákig. Blézerek, blúzok, koktélruhák áradata ömlik ki a gardróbból, a pólók és szegecses bőr nadrágok mellett. Cipőből persze így sincs elég... Bakancsok, topánkák, magassarkú cipellők. Mint egy ruhaüzlet, olyan az ő saját kis szekrénye. Még a kialakítása is így látható... bemész és nem jutsz szóhoz!

Első benyomás, kisugárzás
Kellemes jelenséggel találkozol az utcán, este egy kávézóban vagy épp a színházban. Mindig mosolyog, sosem lehet rá azt mondani, hogy ne lenne boldog. Érzéseit egyáltalán nem palástolja, sokszor ebből gondjai is adódnak. Hiába vagy számára ismeretlen, mindig őszinte, figyelmes, ha pedig ismeritek egymást, miért ne lenne továbbra is az?

Leírás

Előtörténet
Janka Budapesten született '90-ben, mágus szülők gyermekeként. Mihály és Katinka szeme fénye már kis korában is megmutatta, hogy mi lesz belőle, ha felnő. Mint egyke gyerek nem volt hiánya a figyelemben és abban, hogy mindent megkapjon szüleitől. Járt balett órákra, tanult zongorázni, és színjátszóba is beíratták a kis porontyot. Sok mindenbe belekezdett, és igyekezett a legjobbat kihozni magából. Tizenegy évesen elég idős lett ahhoz, hogy beirassák a Martion-ba, ahol a Neredin ösvényre osztották. Már akkor is szerette ha rá figyelnek. Tagja volt a színjátszó körnek, a kórusnak, mindemellett versmondó versenyeken is indult. Sok barátot szerzett közvetlenségével és barátságosságával. Maga volt a báj és kedvesség. De ha nem sikerült valami úgy, ahogy elgondolta... Hisztizett és sírt. Addig makacskodott, és erőlködött, mígnem elérte, sikerélményei voltak és újra mosolygott. Ebből az évek során kinőtt, de megmaradt akaratossága, amit mai napig érvényesít is. 2007-ben végzett a Martionban, majd a Csontváryra jelentkezett, Színművészet szakra. Kisebb, nagyobb szerepeket, mellékszerepeket kapott az évek alatt. Volt már Kitty az Anna Karenina-ból, Dorothy az Ózból, Shakespeare darabokban is helytállt utolsó évében. 2012 Júniusában sikeresen elvégezte a főiskolát, és az Üvegpalota felfedezettjei közé került. Ő lett az új üdvöske a színházban.
Jelenleg Budapesten él a belvárosban, szereti az esti nyüzsgést is, de kicsit üres a lakás...Tulajdonságok:
Fizikum: Csak rá kell nézni, és egyből látni mennyire törékeny szegény. Ha erősebben fúj a szél, már is viszi magával! (8)
Ügyesség: Kell némi mozgáskészség és tehetség. Ügyesen játszik hangszeren, ügyesen mozog a színpadon. Minden nagyon remekül néz ki, ha ő csinálja. Elvarázsol, ahogy megmozdul... (13)
Észlelés: Ha megpróbálnád meglepni, akkor azért sikerülne, mert néha sajnos elbambul, elkalandozik. Periférikus látás? Működik... (10)
Megjelenés: Ehhez a szakmához szükséges a szép, dekoratív megjelenés. Szerencséjére jó géneket örökölt. (15)
Intelligencia: Remekül eligazodik a művészetek területén, reál és humán tárgyakból egyaránt jó volt a gimiben. Sokat olvas, saját maga is ír, nem csak verseket, prózákat is. (13)
Akaraterő: Makacs, köti az ebet a karóhoz, akaratos, és mindennek úgy kell lennie, ahogy ő kitalálta. Nem ismeri a nemet, csak akkor, ha az az ő előrelépéséhez szükséges. Nagyon nehezen fogadja el, ha meg akarják változtatni, vagy épp befolyásolni akarják a döntését. (13)
Mágia: Nem egy tehetség, nem egy talentum. Mással szokta elérni, amit kell. A mágia csak kis mértékben társul az életéhez, persze amennyi a színjátszáshoz szükséges, annyi bőven van. (10)


Az életben vannak olyan dolgok, amikhez ért, és, amihez egyáltalán nem, és később sem fog, ha el szeretné őket sajátítani. Színészet, (Szexuális kultúra) és Zene ezek egyike sem okoz számára problémát. Kitűnően játszik zongorán, gitáron és éneklés terén is megállja a helyét. (A jövő ígérete I. - 1) Ehhez persze az sem elengedhetetlen, hogy remek adottságokkal rendelkezik. (Kiváló tulajdonságok) Amihez ért, nem szükséges szavakat, meg eszközöket felhasználnia. (Néma varázsló + Testfókusz) Ezért és, mert tényleg tehetséges, sokan felfigyeltek rá. Méltán lehet azt mondani, hogy egy közegben ismerik a nevét. (Híres - 2) Meg lehet lepni egy finom süteménnyel, egy frissen őrült kávé különlegességgel. Nagyon fog örülni neki, mert mindenki tudja róla, hogy szereti a hasát... (Ínyenc - 3) Hihetetlenül magasra teszi mindig a mércét. Férfiak, munka vagy csak a szórakozás területein is. Amit tőle elvárnak, ő hasonlóan elvárja másoktól a precizitást. Nem elég jó? Csináld újra! Próbált meg megint, addig, amíg az elvártakat nem sikerül teljesíteni! (Maximalista - 4) Bár szerencséjére elég könnyen bemagolja a szövegeket, elsajátítja a tánclépéseket és hamar ráérez egy-egy új dal dallamára is. (Könnyű tanulás - 1)
Kerüli a balhékat, és azt, hogy megsérüljön. Egy kis horzsolás miatt is képes kiverni a hisztit, mert nagyon alacsony a tűrőképessége. Nyaú! Pedig egyáltalán nem olyan nyafogós, csak nem bírja a fájdalmat elviselni. Ha pedig vért lát... nos, jobb ha elkapod, mert el fog ájulni. (Alacsony fájdalomküszöb - 3) Ezen felül retteg, szinte már nevezhető fóbiának a víz iránt érzett félelme. Tengerpart vagy csak a Balaton? Nem, őt nem viszik ilyen helyre, és nem azért, mert nincs, aki vinné, inkább, mert ha megtudja, hogy víz közelbe mennek, köszöni szépen… nem kér belőle! (Fóbia – 2)Úgy amúgy nem is tud semmihez hozzá kezdeni. Barkácsolás? Ugyan kérlek! Mindig Mátét hívja segítségül, ha ilyesmiről van szó... Csalni egy teszten, vagy csak úgy az életben? Nem, ez nem fog menni! Ellopni valamit, nos az sem az ő asztala, de a vallatásban sem fog tudni segédkezni... és, ahogy annak lenni szokás. Fegyvert nő kezébe sose adj! Csak akkor, ha szeretnéd, hogy eltaláljon vele. Szóval a pusztakezes harc még megy cicabox szinten, de a lőfegyveres tökéletesen reménytelen számára! (A Jövő hiánya I. - 4)Aktuális állapot:
Pénz: ? - kártyán.
Hangulat: Ingadozó.
Táskájában: parfüm, rágó, zsebkendő, esernyő, termosz, pénztárca - MÁK
Megjelenés:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.14. 19:50:15

Ez a karakter a Üvegpalota céghez tartozik.

Üzenet küldése