A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Greg Hartman

 
Beosztása: Előadóművész
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: április 02.)
Testalkat: Magas. Nagyon. Mindemellett testfelépítése első pillantásra átlagosnak mondható. Első pillantásra.
Vonások: Whoa. Elbűvölő, összetéveszthetetlen... gumiszerű. A szemöldöke mintha külön életet élne. Szája állandó mosolyra áll, mimikája gazdag. Élethűre sikerült, megnyerő rajzfilmfigura.
Szem: Gátlástalan, barna tekintet, szemüveggel tompítva.
Haj: Világosbarna, az első hullám előtt elvágva, bölcsességszál nélküli, jellegzetesen felfésülve

Általános öltözet
Öltöny, mellény, nyakkendő, csónakméretű, makulátlan lakkcipő. Elegánsan divatos, divatistán harsány. Feltűnő színek a homogénen választott alapon: Legyen ma... szürke öltöny bolondítva narancssárga nyakkendővel. Vagy talán az éjsötét nadrághoz lila ing? Oly mindegy, csak a szín visszaköszönjön a szemüveglencsén. Mindig tiszta, minőségi, makulátlan. Jajj, ha porszem kerül a cipő orrára.
... a selyempizsama meg itthon marad.

Első benyomás, kisugárzás
Megjelenik: Nem lehet, hogy nem veszed észre. Harmincasnak tűnő, magát negyvennek valló. Megnyerő, flegma, nagyszájú, egoista. Lezseren viseli baráti öltönyét. A szétcsúszott gesztusok, a lapáttagok felnőtthöz méltatlanul suták. Furcsán, csípősen vonzó, közönségesen is gyönyörű.
Megszólal: Hangja mesterin hajlított, nevetése éles és jellegzetes. Stílusa bicskanyitogató, avagy magával ragadó. Eldöntése ízlés dolga, és a szimpátiáé.
Mosolyog: Hideg fut végig a gerincen. A gyönyörtől... vagy gyötrelemtől.
Viccel: Műveli, hivatásaként. Nyersen, vaskosan. Túllépve vele azokat a határokat, amikről tökéletesen tudja, hol húzódnak.

Leírás


Mintha itt lett volna mindig.... és mégis olyan új a jelenség. A budapesti éjszakát észrevétlenül töltötte meg. Ma már csak azt tudni, hogy a bárok kiállós színpada az elhúzott hangjától birtokolt. Stílusa provokatív, humora vaskos, nem úgy, mint akcentusa, ami napról napra észrevehetetlenebb.
Hartman, nahiszen. Éles hangja kissé érdes a dohányfüsttől, és egzotikusan nem odaillő ámbraillat kíséri. Stílusosan idegesítő, imádnivalóan utálatos.
Kiáll - kíméltelenül vonzza a tekinteteket. Az ásványvíz félretolva, egy scotch rendel. Stand alone, stand up comedy. Csak, hogy tudd. A többit majd elmondja. Aztán vagy fordulj ki a kis helyről, vagy idd a szavait. Köztes állapotot megélni nem könnyű, utálni már annál egyszerűbb.

Aktuális állapot:
Fehér, háromrészes öltöny, fehér ing... és mindezek fölött szinte világít az élénkzöld nyakkendő, és a metálosabb, ám visszafogottabb színű kígyóbőr cipő. Megragadó jelenség, és nem való a mocskos utcákra (Még szerencse, hogy a mágia ezt is megoldja).

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.02.06. 19:54:52

Ez a karakter a MSTV céghez tartozik.

Üzenet küldése