Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:494) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kreszcencia Tibor

 
Beosztása: L.I.F.T. cégtulajdonos, a L.I.F.T. cégtulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 54 (születésnap: március 15.)
Testalkat: Férfias, kimondottan magas. (193 cm)
Vonások: Egész jóképű, viszonylag magas homlokú, jellegzetes vonásokkal rendelkezik.
Szem: Szürkés kék.
Haj: Rövid, barna, mindig jólfésült.

Általános öltözet

Igényes, odafigyel, mit vesz fel. Munkában természetesen mindig öltönyt visel, lévén egy céget nem lehet szabadidő ruhában vezetni. (Vagy ha lehet is, ő el sem tudja képzelni hogyan.) Pontosan tudja mi áll jól neki, szereti is összeválogatni rendesen az öltözetét.
Alapvetően nem vesz fel bármit és ami rajta van az mindig frissen vasalt és pont úgy áll, ahogy annak kell.

Első benyomás, kisugárzás

Első ránézésre egy közvetlen, jó kedélyű fazon, aki igyekszik megtalálni mindenkivel a közös hangot. Aztán ha véletlenül kezet ráznánk vele, vagy csak közelebb lépnénk, feltűnően ridegen utasítja el baráti gesztusainkat, esetleg tudomást sem vesz róluk. Majd mintha mi sem történt volna, beszél, viccelődik tovább. Igen, kissé fura fazon, ezt minden körülötte élő tudja róla, de e mellett szerethető és barátságos.
Kora ellenére is fiatalos, szereti, ha tegezik. Bár mindig makulátlan öltözete alapján karót nyeltnek lehetne gondolni, amint megszólal, egyértelművé válik, hogy a feltételezettnél jóval lazább. Épp csak kicsit bogaras.

LeírásKreszcencia… ízlelgesd egy kicsit a nevet, biztosan beugrik, ki az illető. Ha más nem, annyi, hogy a liftes fószerről van szó. Ő a mágikus személyszállítás kitalálója, megalkotója és jelenleg a cég igazgatója. Páran a magyar Bill Gates-ként emlegetik. De hogy is lett belőle ekkora volumenű személyiség?
Valószínűleg nem a jó családi háttér tette meg a hatását, hiszen édesanyja egyedül nevelte hét éves korától fogva. Állítólag sok vita volt a családban a szülők között, így válással végződött a dolog. A legjobbakkal is megesik. Tibor a Mirarx-ot is csak hírből ismerte, lévén a család egyik barátja vállalta, hogy tanítja a fiút, aki egyébként foglalkozása szerint magántanár volt. Kemény kézzel fogta őt, eleinte hivatástudatból, később mostohaapai kötelezettségből.
A következő lépcsőfok a Martion volt, ahol a Karpena ösvényt koptatta. A tanárok elmondása szerint rendes, jó képességű gyereknek ismerték, csak egy kicsit félénknek, alulszocializáltnak tűnt. Jó eredményekkel végezte el az iskolát, tanulmányait a ELTE EMK-n folytatta.
Egy évig tanult ott az átváltoztatásokról, hiszen jól ment neki, még a Martionban kitanulta az abeomágiát is. Egy év elteltével pedig úgy döntött, hogy ott hagyja a felsőoktatási intézményt, bár ebbe beleszólt a család is. Édesanyja megromlott egészségi állapota miatt, át kellett vennie a családi vállalkozást, a drogéria vezetését. Ott négy évet robotolt, ha másra nem, arra jó volt, hogy kitanulja az üzletvezetés és adminisztráció alapjait. Ez idő alatt édesanyja második válásán is túl volt, így az egy fizetés miatt a családi kassza is igencsak megcsappant, el kellett adni az üzletet.
Tibor ott állt mindenféle képzettség és szakma nélkül, belső indíttatástól vezérelve hát elvégzett egy távoljárás oktatói, három hónapos okj-s képzést, minek végeredményeként el is helyezkedett ebben a szakmában. Majd házasság, gyerek… és egy zseniális ötlet.
25 éves volt, amikor megalkotta a céget, melyet a L.I.F.T. névre keresztelt és innentől kezdve már csak kitartó munka kérdése volt az egész.
Igazából semmivel sem volt több, vagy jobb bárkinél. Az egyetlen, ami megkülönbözteti az átlagtól, az ötlet és az abba belefektetett munka.

Jelenleg boldog férj és családapa, egyetlen lánya pedig kétségkívül a szeme fénye, büszkesége, reményei szerint a cég későbbi igazgatója.
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.08. 13:50:08

Ez a karakter a L.I.F.T. céghez tartozik.

Üzenet küldése