A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Káin

 
Beosztása: Táncos
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: március 31.)
Testalkat: Kevés hiányzik, hogy megüsse a száznyolcvan centit, viszont valamivel izmosabb az átlagnál, ami kifejezetten kellemes látvány - főleg, ha leveszi az ingét.
Vonások: Kissé szögletes vonásai inkább markánsak, mint bántóak. Arca, nyaka mindig frissen borotvált, kifejezetten ügyel megjelenésére. Mosolya sokat sejtető, kéjenc.
Szem: Jégkék, kellemesen misztikus, sokat ígérő, igéző.
Haj: Mézszőke haja félhosszú, dús, kellemes tapintású. Tökéletes kerete szép arcának.
Általános öltözet
Olykor sármos, néha laza, megesik, hogy utcai, de látták már századelőt idéző ruhában is, ahogy egy szál semmiben is. Viselhet bármit, benne (vagy épp nélküle) csodálatosan fest.
Első benyomás, kisugárzás
Elképesztő. Hihetetlen. Bámulatos. Imádd és csodáld, mivel jócskán rászolgált! Ő több egy jóképű fiatalembernél, főleg, mivel a jóképű nem írja le elég hűen, mennyire szép az arca, selymes a hangja és milyen nagyratörőek a mozdulatai. És persze fiatalnak sem lehetne éppenséggel nevezni, lévén vámpír, és erről bárki megbizonyosodhat, aki csak ránéz. Egy szemfogvillantás is, pár pozőr mozdulat ott, lényeg, hogy ráfigyelj, őt akard. Olykor talán hátborzongató, de csakis jó értelemben. Ahogy hangjától végigszalad a lúdbőr a hátadon, ahogy a tarkódon feláll a haj, ő tudja, érzi, kihasználja.

Leírás

Táncos, és bizony komoly naivitás lenne azt gondolni, hogy versenytáncos vagy egy musical háttérszereplője. Nem. Övé a főszerep. Egy bárban táncol, vetkőzik és csábítja el azokat, akik hagyják magukat és busásan megfizetik. Stílusa kellemesen magabiztos, a tapasztalat az, ami pimasszá tette. Kétségtelen ugyanis, hogy abból akad bőven.. Jól jár tehát, aki egy estét vele tölthet, hiszen azt nem csak bókjaival és hideg csodálatával halmozza majd el.
Egy biztos, aki látja, többet el nem felejti.

Ha esetleg kételkednél vámpírságában, neve egyértelmű válasz: Káin.

A Látók szemében...

Válaszok

Karakterlap

Előtörténet (16)

//Karakterkép: Travis Fimmel//

Aktuális állapot:
Fekete bőrnadrágja felett csak egy szál szatén inget visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.03. 01:25:25

Üzenet küldése