Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:526) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Haisz K. Szilvia

 
Beosztása: Újságíró
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: február 20.)
Testalkat: Fiatal, életerős nőcske. Nem egy nádszál kisasszony;
Vonások: Nőies - bár kicsit aszimmetrikus - arcvonásokkal rendelkezik.
Szem: Zöld, mandula formájú szemek.
Haj: Vállig érő, hirtelenszőke haj.
Általános öltözet
A fiatalos, kényelmes, egyszersmind nőies stílust kedveli. Egy valamit nagyon rühell, munkája olykor mégis megköveteli: a magassarkú "üvegtopánt".
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, fiatal, lendületes, szívesen meghallgat és nyilvánít véleményt, ha kéred-ha nem. Igazi macska-lelkű nőszemély; az egyik pillanatban hízeleg, a következőben pedig lehet kérdés nélkül beléd karmol.

Leírás

A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot...
1984. február 20.-án született Baján, egyszerű, középosztálybeli családban; édesapja Kaproncai Máté rendőrkapitányként dolgozott; 1998-ban hunyt el tüdőrákban. Édesanyja Kormos Emese szerpentárius a helyi ispotályban. Nővére, Zsóka 6 évvel idősebb nála. Ő jelenleg az USA-ban él, amerikai származású férjével és két fiával.
Szilvia 10 éves koráig egy talan, egyházi általános iskolában tanult. Mellette édesanyja útmutatásával ismerkedett meg a mágiával.


1995 szeptemberében kezdte meg tanulmányait a Martion Mágustanoda falai között. Az itt eltöltött éveit rendkívüli sokszínűség, mozgalmasság jellemezte; többek között volt diákmentor és az iskola léglabda csapatának hajtója is.
Tanulmányai végeztével a főiskola helyett a hivatásszerű sportot választotta - a másodosztálybeli Bajai Bosszúálló Baziliszkuszokhoz igazolt. Abeomágusi vizsgáját is ebben az időszakban tette le.
2005-ben a fővárosba költözött és újra iskolapadba ült. Párhuzamosan végezte el az ELTE-EMK pedagógusi, illetve a BKF társszakos kommunikáció (újságírás) szakokat.
Kezdetben a VarázsVilágnak, később már a Varázslesnek is írt, valamint számos lapban jelentek meg időszakonként étterem- és szórakozóhely-kritikái. 2009 végétől azonban már kizárólag a VarázsVilágnak cikkezett. A váltás nagyban köszönhető annak, hogy egykori alma matere edzői lehetőséget kínált fel számára, melyet ő örömmel el is fogadott.
Mellette rajzot és irodalmat tanít a mai napig, illetve Neredin ösvényének Mentoraként tevékenykedik.


2009 januárjában ismerte meg párját, Haisz Teofilt, akivel 2010. január 8.-án keltek egybe egy meseszép, hóeséses napon. Két gyermekük van: Kristóf Máté (2010. december 6.) és Médea Blanka (2012. június 25.).
Bár a kétgyermekes anyuka szívesen nyilatkozik a családjával kapcsolatban feltett kérdésekre, mégis rendkívül védi magánéletét a nyilvánosságtól.

Aktuális állapot:


Amit mindig visel:
Kedvenc ezüstnyakláncát apró medállal. //Csak egy valaki kedvéért hajlandó megválni tőle és az nyilván nem te vagy.// valamint a görög felirattal ékesített, antik gyűrűjét.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.02.27. 22:05:27

Ez a karakter a Haisz Régiségkereskedés céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Holdfény nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése