A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gyöngy Kata

 
Beosztása: Celeb, a Neon Kanji Karaoke bár tulajdonosa
Nem:
Életkor: 41 (születésnap: szeptember 15.)
Testalkat:
170cm-es magasságához hosszú, erős lábak, vékony derék és dús keblek tartoznak.
Vonások:
Mosolygós és kedves, bár vonásait a smink ügyesen alakítja.
Szem:
Nagy, kerek, világoskékeszöldes szemek, amit csak jobban kihangsúlyoznak a sminkmesterek.
Haj:
Eredetileg barna, de olyan már nagyon régen nem volt. Szereti a feketét, vagy a feltűnő színeket - szőke, lila, rózsaszín, kék... mindent kipróbált már.

Általános öltözet
Általános? Nála ilyen nincsen. A stylistok imádnak vele dolgozni, mert a legdurvább ötletüket is képes bevállalni. A legfeltűnőbb színű és szabású ruhákat viseli a magánéletében is. Sosem látod kétszer ugyanabban a göncben, és nem ismeri a "konszolidált" szót sem. A kiegészítői is sokfélék, a legtöbb kirívó: hatalmas gyűrűk, fülbevalók, csiricsáré karkötők... Összefoglalva: feltűnő.

Első benyomás, kisugárzás
Nehéz ilyesmiről beszélni, amikor az ember országszerte ismert. Általában mindenkinek van már róla egy benyomása a TV-ből, fellépésről, reklámból... azokban meg egészen megosztó harsány és a tehetségkutatókban megmutatott sokszor nyers stílusa miatt. Élőben viszont valahogy sokkal szimpatikusabbnak tűnik, pedig nem kevésbé visszafogott. Kellemes csak figyelni is, mert szépsége mellett csak a mozgása, ami jobban magára vonja a tekintetet Szinte légies, szemkápráztatóan ügyes, mintha csak táncolva közlekedne. Körüllengi valami megmagyarázhatatlan karizma, ami mellett nehéz elmenni.

Leírás

Leírás:
Idősödő szülők elkényeztetett egykéje, egy kis faluból a Dunántúlról. Igazi kis hercegnőként nőtt fel, imádott a figyelem középpontjában lenni. Két éves korában kezdett el táncolni tanulni, és szerencsére nem csak egy múló szeszély volt ez részéről. Miután megkapta a levelet a Martionból - ami jócskán meglepte talan szüleit is -, akkor sem hagyta abba az edzéseket.
Egyenes útja volt a Csontváryra, és onnan egészen szép nemzetközi karriert futott be. De azzal is tisztában volt, hogy ezt nem lehet az embernek élete végéig csinálni, a tánc mellett énekesi karrierbe kezdett. Ott sem vallott kudarcot, mai napig pár havonta jelennek meg slágerei, és hallhatod a rádióban, vagy láthatod a klippjét a TV-ben/youtube-on.
A sikert meglovagolva egyre több szereplést vállalt a képernyőn, sok talkshow-ba hívják, és a mágikus tehetségkutatók állandó zsűrije/mentora. Vannak, akik imádják, vannak, akik gyűlölik, de az biztos, hogy érzelmeket vált ki a nézőkből. Általában ő az, aki együtt sír vagy nevet a versenyzőkkel, a széke szélén ülve várja egy lélegzetelállító produkció végét, és aki a többi celebbel hangos vitába száll, ha nem értenek egyet.
Magánélete nyitott könyv, de rejtély is egyben - minden egyes randevúja paparazzik kereszttüzében telik, ha összetörik a szívét, az a címlapon landol, de nehéz kiszűrni a rengeteg infóból azt, ami igaz. Egyszerre tűnik szerencsétlen áldozatnak és kegyetlen férfifalónak - mindenki eldöntheti magában, hogy melyikben hisz.Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.05.14. 23:46:23

Ez a karakter a Neon Kanji Karaoke bár céghez tartozik.

Üzenet küldése