Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kisgrévy Richárd

 
A Ferfex ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: május 26.)
Testalkat: 150 cm magas, teljesen egészséges kissrác látszatát kelti. Többek között azért mert az is.
Vonások: Angyali, kerek pofi, pisze orr. Helyes kölyök.
Szem: Szép barnák.
Haj: Sötétbarna, kezelhetetlen szalmakazal. Tipikusan az a fajta, amiből fésülés után is kiáll egy-egy tincs.
Általános öltözet
Úgy öltözködik, mint bármelyik vele egykorú srác. Előszeretettel visel farmereket, tornacipőt. Pólói az egyszerű színes daraboktól a Vasemberes és egyéb szuperhősös pólókig terjednek, hisz most az a menő. Egy-két együttest reklámozó póló is felfedezhető már, sejtetve, hogy a srác érdeklődése szép lassan megnyílik a popkultúra felnőttesebb irányába.
Ingeket és mellényeket ki nem állhatja, de sajnos vannak alkalmak, amikor meg kell barátkoznia velük. Akárcsak a szemüveggel, amiért ugyancsak nincs különösebben oda, de már megszokta.

Első benyomás, kisugárzás
Mindenki ismeri a menő srácokat, nem? Lazák, flegmák, hülyeségeket csinálnak, mert jó feszegetni a határokat és mert azt hiszik ettől lesznek nagyfiúk. Nos, Ricsinek ők a barátai, így az iskolában ennek szellemében is viselkedik. Ha csak nem potenciális haverral áll szemben, akkor könnyen tűnhet beképzeltnek, nagyszájúnak, de hát ezt várják el tőle a „barátai”.
A családjával, tanáraival és úgy alapvetően a felnőttekkel szemben pedig tisztelettudó, hiszen jó neveltetést kapott. Egyszerűen csak befolyásolható és jó tartoznia valahova. Nem rossz gyerek, csak egy kicsit gyenge jellem. Persze még kiforratlan, a személyiség-keresés fázisához még csak most ért el.

Leírás

Nem titok, hogy Ricsivel néha előfordul, hogy nagyot mond, így nem árt fenntartásokkal kezelni az állításait. A tanárok szerint csak élénk a fantáziája és majd kinövi, de azért mindenképp érdekes megnézni mivel is ámítja évfolyamtársait:

Múltkor például azt állította, hogy egy hatalmas kastélyban lakik a családjával Somoskőújfalun és rendszeresen meglátogatja őket az angol királynő, mert édesanyjával nagyon jó barátságot ápolnak, hiszen anyukája kint élt Angliában.

Állítása szerint folyékonyan beszél angolul, hiszen anyukája mindenre megtanította. Egy alkalommal például azt hitték róla, hogy angol, de azt is említette már, hogy Mr. Bean-nel szokott telefonon beszélgetni és rémes kiejtése van az öregnek.

A minap az egyik haverjának mesélte, hogy az anyukája egy kém és mindenféle holt nyelveket fordít az FBI-nak, és múltkor őt is magával vitte egy szigorúan titkos bevetésre. Arra a kérdésre, hogy ilyenkor az apukája hol volt csak egyszerűen közölte, hogy biztosan dolgozott valamit a kormánynak, majd visszatért a titkos küldetés ecsetelésére.

Állítólag többezres nagyságrendű képregény gyűjteménye van és egyszer személyesen találkozott a Vasembert játszó színésszel, aki egyébként is a kedvenc szuperhőse.

Valószínűleg az igaz, hogy hat évig járt rajztanárhoz és jelenleg is heti rendszerességgel látogatja, de az már gyanúsan kamu, hogy nemsokára kiadják a saját képregényét, amibe minden ismerősét beleírja és ő maga lesz a főszereplője.

Azt is említette, hogy egyszer halál közeli élményben is volt része, amikor véletlenül mogyorós csokit evett, ugyanis allergiás a mogyoróra. Látta a fényt is az alagút végén, meg minden, de újraélesztették és csodálatosan megmenekült.


Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.06.30. 23:03:27

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése