A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tamássy Máté

 
Beosztása: Színművész
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: január 13.)
Testalkat: Magas (195 cm), láthatóan odafigyel a testére, edzett és egészséges.
Vonások: Jóképű, férfiasak a vonásai, legtöbbször mosolygós.
Szem: Jégkék, husky-s szemek.
Haj: Sötétszőke, általában rövidre nyírt, tökéletesen belőtt.
Általános öltözet
A hétköznapokban fő szempont nála a kényelem. Farmer és póló, csak semmi feltűnő. Munkája miatt azonban a legkülönbözőbb kosztümökön kívül sokszor kényszerül öltönybe is. Nem mondhatni, hogy különösen szereti őket, de tisztában van vele, hogy vannak kötelességei – és az sem utolsó szempont, hogy jól áll neki az ünnepi megjelenés is.
Első benyomás, kisugárzás
Kedvesnek és nyitottnak tűnik, olyan ember, akivel szívesen beszélgetésbe elegyedne bárki. Kellemes társaság, sokat mosolyog, és a humora is a helyén van.
Ha ismerős vagy a színház világában, vagy néha elsétálsz az Üvegpalota előtt, és láttál már pár plakátot ott, akkor ismerős lehet az arca, akár a neve is. Egyre több darabban osztják rá a főszerepet, csillaga egyértelműen felfelé ível.


Leírás

’90 januárjában született Debrecenben. Egyke gyerekként nevelkedett, bár unokatestvéreivel (Hanga és Márk) szoros kapcsolatot ápol a mai napig. A Martionban Lorton Lilla ösvényére került. Sosem volt valami nagy mágus, de népszerű volt diáktársai között – személyiségén és megjelenésén kívül sokat segített ezen valószínűleg, hogy léglabdázott az iskolai csapatban, és szerepelt több darabban is ünnepségeken.

A Martion után egyenes útja volt a Csontváryba, ahol három plusz két évig tanult színművészetet. Született tehetségét hamar felismerték, már tanulmányai közben egyre nagyobb szerepeket kapott. 2012-ben végzett, ekkorra már egészen szép hírnevet szerezve magának. Azóta élesen felfelé ívelő karrierje a csúcson maradt, általában övé a főszerep, egyre több musicalben is.

2019. március 16-án esküdött meg Reménnyel, akivel 2020 március 15 óta a kis Hanna boldog szülei. 2021 nyarára várják a következő csemetét.Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.20. 18:44:48

Ez a karakter a Üvegpalota céghez tartozik.

Üzenet küldése