Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:526) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Raffai-Fodor Zoltán

 
Beosztása: Színész, Rádiós műsorvezető
Nem: Férfi
Életkor: 44 (születésnap: június 04.)
Testalkat: Nem egy izomember, teljesen átlagos, 182 cm magas férfi, akin mondjuk meglátszik, hogy reggelente futni jár.
Vonások: Rendkívül kifejező, szabályos, a szemnek igazán kellemes vonásokkal rendelkezik. Mondhatni férfiasan tökéletes.
Szem: Ibolyakék, ártatlan kiskutyaszemek tulajdonosa.
Haj: Folyton változik, mivel gazdája előszeretettel fedi el az eredeti szőkésbarna hajszínt. Általában sötétbarna, vagy szőkés. De persze mindig rövid és mindig a úgy áll, ahogy kell.

Általános öltözet
Tökéletes színösszeállítás, Márkás cuccok, Mutatós darabok. Nagyjából ez jellemzi az öltözködését. Nem képvisel különösebben egy stílust sem, csupán saját érzékeire hagyatkozik, meg persze a magazinok divat-tippjei közül szedi össze az ötleteket. Ő stílust _teremt_, egyébként igazán jó érzékkel. Bár nem nehéz rá ruhát találni, hiszen nagyjából mindenben képes jól kinézni. Úgy tartja, hogy a ruhákat nem elég felvenni és hordani... tudni kell azt is, hogyan viselje azt az ember. És ő bizony tudja. Hangulata rapszodikusságához igazodik öltözete is, igazi átváltozóművész, kedvére ugrál a stílusok között és mindben tökéletesen fest.

Első benyomás, kisugárzás
Általában a legtöbben a színpadon szerzik róla az első benyomást. Ami nagyjából kimerül annyiban, hogy fenemód jól színészkedik és hogy az égiek is színpadra teremtették ezt a fazont. Nem csak a játéka miatt, de a megjelenése, a kisugárzása is megköveteli a reflektorfényt. Ha netalán a rádióból lenne ismerős, ahol egy reggeli műsort vezet, akkor egy közvetlenebb, humoros, világfit ismerhetnek meg a hallgatók.
Élőben közvetlen, de nem lépi át a bunkóság határát, mosolygós, vidám fazon, mégse mondaná rá az ember, hogy átlagos. Ha meg hölgy az illető, akkor az úr pláne igyekszik tenni róla, hogy ne tűnjön annak. Egyébként akik közelebb állnak hozzá, tudhatják, hogy elég szeszélyes a természete, de hát művészlélek.
Auráján egyébként látható az elemi jel, miszerint nekromanta.

Leírás

Elég kevés ember van a magyar mágustársadalomban, aki ne hallotta volna már a Raffai-Fodor Zoltán nevet. Ahogy a talanoknak is megvannak a maguk celebjei, így a mágusoknál is vannak ilyenek és Zoli pont ilyen. Csak ő mondjuk fel is tud mutatni némi tehetséget, meg munkát a háta mögött. Színpadi munkássága kiemelkedő, válogathat a felkérések között. Rádiós karrierje is már évek óta stabil, hiszen a leghallgatottabb mágusrádió reggeli műsorának vezetője, sokan ébrednek reggelente az ő hangjára.
Sokáig nem volt rá büszke, hogy az ő családja a Család és ez a mai napig sem változott sokat, legalább is nem veri a mellkasát, hogy ő Családos és ezért különleges bánásmódot érdemelne. Különleges bánásmódot azért érdemel, mert tehetséges, ad a külsejére és híres... legalább is ő így véli. Viszont a korral egyre inkább kezd visszafordulni a Családos hagyományok felé, egyre gyakrabban tűnik fel az összejöveteleken, sőt már ő maga is hajlandó némi ráhatás után kivenni belőle a részét.
Nagyon sokáig ő volt az örök agglegény, aki egyáltalán nem vágyott tartós kapcsolatokra, azonban az idővel ez is szép lassan változni látszott. Ennek előszele egy kisebb botrány formájában derült ki, amikor is felvállalta a nagyközönség előtt, hogy az akkor még fiatalkorú Steigerwald Veronikához fűzik gyöngéd érzelmek. A Család párválasztási normái szerint azonban a lány kora nem adott különösebb felháborodásra okot. A szennylapok újságíróit pedig ők ketten jócskán megdolgoztatták, ha azt vesszük alapul, hogy egyszer szakítottak, majd a semmiből jött egy eljegyzés, majd pár napon belül az eljegyzés felbontása... És végül, egy évvel később mégis férj és feleségként tértek vissza egy közös, görög utazást követően.
Zoltán édesapja halálát követően megörökölte a Mátrafüredi kúriát, édesanyja vidékre költözött, így ő az egyedüli birtokosa az épületnek.Teljes név: Raffai-Fodor Zoltán Ákos
Születési dátum, hely: 1979. június 4., Bp.
Anyja neve: Kaolia Zsuzsanna
Apja neve: Raffai-Fodor Károly
Testvérek: -
Nemzetiség: Magyar/HUN
Származás: Tiszta vérű
Likantróp: -
Vámpír: -
Született: Nekromanta
Foglalkozás: Színész
Iskolák:
1982-1986 - Mirarx Máguselőképző
1986-1988 - Magántanuló
1988-1990 - Mirarx Máguselőképző
1992-1998 - Martion Mágustanoda (Neredin)
1999-2003 - Csontváry Kosztka Tivadar Mágikus Képző- és Színművészeti Főiskola
Állások:
2003-2006 - "Foltos-zokni" színi társulat
2006- - Üvegpalota állandó társulata
2008- - Androméda, magyar mágusrádió reggeli műsorvezetője
Lakhely: Mátrafüred - Raffai-kúria
Családi állapot: Házas - Raffai-Fodorné Steigerwald Veronika
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.12.03. 23:16:48

Ez a karakter a Üvegpalota céghez tartozik.

Ez a karakter az Androméda Mágusrádió céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése