A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Adlerstein Jonatán

 
Beosztása: Testőr
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: november 11.)
Testalkat: Első ránézésre talán nyeszlettnek tűnhet, de ha alaposabban szemrevételezi az ember… hát, akkor se egy erő-nyerő, de valamennyi izomzat került rá is. Magasságban valahol a 180 centi körül, vagy picivel az alatt van.
Vonások: Erős, jellegzetes vonásokkal rendelkezik: orra kicsit nagyobb, ajkai vékonyak. Elég karakteres arca van – mintha mindig mogorva lenne.
Szem: Valahol a kék és a zöld között.
Haj: Barna és borzas, mintha a fésű egy olyan találmány lenne, amit ő messze elkerül.
Általános öltözet
Ez annak is a függvénye, hogy munkaadói épp melyik ügyfélhez rendelik ki. Ha úgy kívánják, öltönyben feszít, ha feltűnésmentesnek kell lenni, akkor pedig elvan a farmer-póló összeállításban is. Otthon meg inkább már felső nélkül tölti az idejét. Bár minden ruhája férfias, semmi rózsaszín, vagy bármi olyan árnyalat, ami kétségbe vonhatná totális heteroságát.
Első benyomás, kisugárzás
Az első gondolata általában mindenkinek az, hogy elég mogorva, vagyis ahogy ránéznek, nem éppen egy örömtől, boldogságtól és jókedvtől kicsattanó férfit pillantanak meg. Szemfülesek azt is kiszúrhatják, hogy mindig kihúzza magát, mintha nagyobbnak akarná láttatni magát, mint amekkora. Tény, a türelem nem a kenyere, ami ha várakozásról van szó abban nyilvánul meg, hogy mindig valami pótcselekvést végez: az óráját buherálja, ujjaival malmozik, egyik lábáról a másikra áll. Említsük meg még azt is, hogy egy iszonyatosan hirtelenharagú ember, ilyenkor előbb üt/varázsol, mint gondolkodna.

Leírás

Hol és hogyan találod meg a kis tűzről pattant idiótát?
Napjai nagyobb részét általában az ügynökség által meghatározott ügyfél mellett tölti, de az ő kiemelt alkalmazója jelen pillanatban Rasovszky Márk, a híres-neves divattervező. Ó, feltűnt, hogy valaki mindig ott caplat az oldalában, néha teljesen fapofával, vagy esetleg eléggé életunt képpel? Akkor az bizony Jonatán. Bár relatíve frissebb hús a testőrök között, mégis kiemelkedő adottságai, mint például a jól begyakorolt tradícióhasználat által nagyobb munkákra is könnyen szert tesz. Egyértelmű, hogy nem a testi ereje miatt alkalmazzák, még annak ellenére se, hogy elég sok időt tölt különféle harcművészetek elsajátításával.
Ha esetleg ki akarsz vele jönni, akkor kezd úgy, hogy megjegyzed: nagyon férfias. Annak örül. Kivéve ha pasi vagy, mert akkor azt hiszi, hogy rá akarsz mászni, és még véletlenül felgyújt.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.11. 00:05:22

Üzenet küldése