A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Válicz Soma

 
Beosztása: a Szentágothai Dominik Szerpentáriusképző hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: szeptember 17.)
Testalkat: Átlagos magasságú és testalkatú fiú és egyértelműen lerí róla, hogy nem egy sportember.
Vonások: Nos, régebben az emberek figyelmét jobban lekötötte a sok pattanás az arcán, a vaskos keretes szemüvege és a fogszabályzója, minthogy alaposabban szemügyre vegyék. Mostanra talán már feltűnik egyeseknek, hogy egy cseppet elkezdett férfiasodni, de egyelőre inkább az „aranyos” jut az ember eszébe róla.
Szem: Égszínkék
Haj: Szükésbarna haját picit hosszabbra hagyja általában, így sokszor lóg a szemébe néhány kóbor tincs
Általános öltözet
Nem célja, hogy kitűnjön a tömegből, sőt, inkább szeret meghúzódni, épp ezért ruhái se azok a kirívó darabok, van köztük farmer is, vászonnadrág is, sötét felső vagy éppen világos, nincs egy kifejezett stílusa. Akad egy-két ruhadarabja, ami egyértelműen örökölt, lerí tehát, hogy ő pont nem az a személy aki a márkahűségre törekszik, hanem inkább a kényelmet tartja szem előtt.
Első benyomás, kisugárzás
A múltban is és most is egy elég félénk sráccal találja magát szemben az ember. A tipikus halk szavú gyerek, aki megemeli a kezét és már nyitná a száját, hogy mondjon valamit… de mivel megelőzik, így inkább csöndben marad és hallgat. Tény, ez alapján megállapítható, hogy remek hallgatóság. Ha valaki kicsit több időt tölt vele, az arra is rájöhet, hogy igazából igen barátságos fiú, csak le kell bontani azt a falat, amit maga köré emelt.

Leírás

"Szerénynek lenni értéket jelent, a félénkség viszont, egyfajta betegség."

Válicz Soma - nem egy feltűnő jelenség, az elmúlt néhány évben sokak inkább a tipikus tanulós stréberként tartották számon, aki megjelenésében is híven tükrözte a "lúzernek" névvel illetett típust: szemüveg, pattanások hada, fogszabályzó. Igazából minden "borzalom", amit egy tini elképzelhet magának. Csak amiatt úszta meg a nagyobb szivató hadjáratokat, mert Soltész Koppány barátja, aki nem éppen egy szelíd és barátságos teremtés.
Azt lehet még tudni, hogy vele ellentétben bátyja, Válicz Levente igen népszerű volt az iskolában, mostanra pedig igen nagy karrier előtt álló orvos - ő maga pedig nagyon nem erre a pályára törekszik. Bár lenne tehetsége hozzá, mégis inkább az állatvilág nyűgözi le, azok közül is inkább a szárnyas lényeg, főleg a madarak.
Az utóbbi egy évben indult meg úgymond a "változás" útján - a szemüveget lecserélte kontaktlencsére, fogszabályzójától megszabadult és most vagy kinőtte a pattanásos időszakot, vagy valamit talált, amivel eltünteti őket; sokak meglátása szerint ez annak köszönhető, hogy jó barátságot ápol Kanizsay Odettel, akinek végre sikerült meggyőznie a fiút egy-két változtatásról. De hogy mi a valóság...?


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.07. 21:43:52

Üzenet küldése