A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tamássy Hanga

 
Beosztása: Mágiaelmélet-kutató
Nem:
Életkor: 39 (születésnap: június 14.)
Testalkat: Csinos, kellemes látványt nyújtó alkattal áldotta meg a sors, de le sem tagadhatná, hogy immáron három gyermek édesanyja.
Vonások:
Szem: Égszínkék
Haj: Eredeti – még véletlenül sem festett – szőke, félhosszú, hosszú, enyhén hullámos.
Általános öltözet
Egyszerű, kényelmes darabokat visel, nem áll szándékában magára vonni bárki figyelmét, ha az utcán sétál, vagy beül egy kávézóba. Farmerek, rövidnadrágok, szoknyát, blúzok, pólók, ujjatlan felsők...
Mindig az időjáráshoz igazodva.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves mosollyal rád pillant, és te úgy érzed, máris megkedvelted, pedig egy szót sem szólt még. Ha megszólít, magával ragad lágy tónusú hangja, ha a szemébe pillantasz, magával ragadó tekintete. Ugye, hogy szimpatikus?

Leírás

Második gyermekként született a Tamássy család ezen generációjába. Kevert származású boszorkány, édesapja ágáról lehetnének akár tisztavérűek is, de közbeszólt egy a Család elveivel ellentétes házasság, így ők ennek a kegynek már nem részesei.
Nyugodt gyermekkor, állandó civakodás az idősebb testvérrel – így elmondható, hogy teljesen átlagos gyermekkora volt.
A Mirarxban kezdte mágus pályafutását, ezt pedig teljesen logikus módon a Martion követte, ahol Lorton ösvényét gazdagította jelenlétével. Különösen jó adottságokkal áldotta meg a sors varázslás terén, így már akkor eldőlt, hogy mivel fog később foglalkozni. Középfokú tanulmányait követően felvételizett az ELTE Elméleti Mágia Karára, ahol beleásta magát a mágiaelmélet rejtelmeibe. Mindezek után Spanyolországba utazott, ekkor már együtt élt férjével. Két évvel később megszületett első gyermekük.
Természetesen továbbra is folytatta a kutatást, a munkával nem állt le ebben az időszakban sem, egy ideig még tanított is az egyik spanyol egyetemen.
2010-ben tértek haza, akkor már nagycsaládos hangulatban, három gyermek társaságában - a legkisebb ekkor még csak pár hónapos volt. Ez nem könnyítette meg a helyzetét - már ami a munkát illeti -, így az ideje túlnyomó részét otthon tölti háztartásbeliként. Ennek ellenére időnként látogatást tesz az ELTE EMK-ra, ahol vendégelőadói státuszt tölt be.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.09.26. 13:55:58


Ez a karakter rendelkezik egy Borostyán nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése