A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mendler Amanda

 
Beosztása: Vállalkozó
Nem:
Életkor: 39 (születésnap: május 12.)
Testalkat:
A rendszeres sport megteszi a hatását, súlyos izomkötegekkel viszont aligha szembesülhet az őt figyelő. Magasságát tekintve pedig éppen csak túlnőtte a 170 centiméteres átlagot.
Vonások:
Kifejezetten bájos, barátságos és vonzó vonások jellemzik. Arcára pedig mintha ráfagyott volna a legőszintébb mosolya.
Szem:
Gesztenyebarna
Haj:
Szőke, bár egyértelmű, hogy ez nem az eredeti hajszíne - bár a kettő nem tér el túlságosan egymástól. Éppen csak váll alá érő, hullámos.

Általános öltözet
Pasztell és földszínek jellemzik ruhatára színvilágát, többségében elegáns darabok. Nem tagadja meg azonban egy egyszerű farmer viselését sem, kényelmes eleganciára törekszik leginkább.

Első benyomás, kisugárzás
Hírneve megelőzi, valószínűleg hallottál már róla, láttad az arcát újságok címlapjain vagy a televízió képernyőjén egy-egy interjú keretein belül. Valahogy túl szép, amit róla mondanak, hogy igaz legyen, és mégis... ha találkozol vele, meggyőződhetsz róla, hogy az ő esetében nincs szó semmiféle túlzásról. Közvetlen, mindig kedves, a hazugság fogalmát pedig valószínűleg még hírből sem ismeri - pláne nem alkalmazza.

Leírás

’85-ben született, a Tolna megyei Simontornyán. Szülei mindketten mágusok, nem kis tehetséggel, az viszont már egészen kicsi korában kiderült, hogy az ő esetében kellemetlen mellékhatásokkal jár a mágia használata. Erre azonban igyekeztek megtalálni a magyarázatot, nem kevés időt és pénzt áldoztak be a siker érdekében.

Eltöltött pár évet ennek köszönhetően a Mirarxban, végül azonban mégis egy talan általános iskolában kezdte meg tanulmányait, ezt pedig egy pillanatig sem bánta. Ahogy pedig teltek az évek, természetesen annak rendje és módja szerint értesítették a családot a Martionos beiratkozásról, a bentlakás lehetőségével azonban nem kívántak élni – magántanulóként szerepelt az iskola nyilvántartásában. Mellette befejezte az általánost, onnan pedig tovább vezetett útja a gimnázium felé. A szülei nem bíztak semmit a véletlenre, a legjobbat szerették volna Amandának, így gondos válogatás előzte meg a felvételit. Végül a Berzsenyi Dániel Gimnáziumra esett a választás, ehhez azonban szükségeltetett egy költözés, kollégiumba ugyanis a világ minden kincséért sem adták volna be. Kitűnő bizonyítvánnyal hagyta maga mögött ezt az iskolát, bár keményen meg kellett küzdenie minden egyes vizsgával, ez pedig a Martionos eredményeire is igaz.

Ezt követően beiratkozott a Kodolányi János Főiskolára, egészen konkrétan annak szociális munka szakára, melyet annak elvégzése után egy vállalkozói képzés követett. Huszonhárom évesen kezdhetett hát neki igazán a nagybetűs Életnek, meglehetősen biztos lábakon állva.

Vállalkozói tudását felhasználva igyekezett felkutatni jól menő cégeket – talan és mágus körökben egyaránt. Szándékában állt ugyanis a családi vagyon egy részét befektetni, egy teljesen új cég elindításában ugyanis túl nagy rizikót látott.

Az üzlet pedig beindult, idővel teljesen függetlenné válhatott, nem volt szükség a szülők anyagi támogatására többé – ez persze nem jelentette azt, hogy a kapcsolatuk megromlott volna. Nem kevés alapítvány tevékenységét támogatja, rendszeresen tart és szervez jótékonysági rendezvényeket, melyeknek köszönhetően mára már az egész országban ismerik a nevét, elismerik munkásságát.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.22. 22:56:19

Üzenet küldése