A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Venczel András

 
Beosztása: Befektető
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: július 02.)
Testalkat: Elég magas, de ehhez mérten nem is az a típus akit olyan egyszerűen elfújna a szél vagy könnyen elbánnának vele.
Vonások: Elsőre leginkább azt mondanánk, hogy férfias, erőteljes vonások jellemzik, de ahogy elmosolyodik, kedves szavakkal illet, mintha azok meglágyulnának, még szimpatikusabbá téve őt.
Szem: Világoskék
Haj: Hullámos, sötétbarna, szinte már fekete
Általános öltözet
Esetek nagy többségében mivel többet látják az elit, felső tízezer tagjaival, így azt mondanánk kifejezetten ad az öltözködésére: jól megválogatott, elegáns, a korszaknak megfelelő, de nem hivalkodó.
Első benyomás, kisugárzás
Van valami a modorában és a viselkedésében amivel könnyedén elbűvöl - legyél a jómódú elit tagja vagy egyszerű munkásember. Valahogy kedved támad beszélgetni vele, amint leszólít, szinte pillanatok alatt a bizalmadba fogadod - persze, a legféltettebb titkaidat nem árulod el neki rögtön, de ő pont az a férfi, aki akaratodon kívül, de játszi könnyedséggel az ujjai köré csavar, elvégre... olyan figyelmes és kedves úriember. Miért gondolnál róla bármi rosszat?

Leírás

„Először is, Isten hihetetlenül titokzatos, hovatovább körülményes utakon közlekedik. Isten nem kockázik az univerzummal; saját felfoghatatlan játékát játssza, amit ő talált ki. Ez a többi játékos szemszögéből leginkább egy érthetetlen és bonyolult pókerjátszmához hasonlít, amelyet koromsötét szobában játszanak üres kártyalapokkal, végtelen tétekkel, és egy olyan osztóval, aki nem mondja el a szabályokat, és végig mosolyog.”

Hogy kicsoda is Venczel András? Van aki úgy ismeri, mint a társaság lelkét, akinek mindig van egy izgalmas története, amivel feldobja a hangulatot; megint mások mint nagylelkű mecénást tartják számon, aki nem válogatja meg, hogy melyik téren adakozzon, csak az a fontos számára, hogy még több kiművelt emberfő emelkedhessen ki a "porból" - mintha nagyon is szívén viselné az oktatást.
Állandó vendég ő a felsőbb körökben lévő partikon, kellemesen elbeszélget hölgyekkel és urakkal egyaránt, de ha valaki keresi, akkor is leginkább este elérhető - Venczel úr igen elfoglalt ember, napközben ügyleteit bonyolítja le. De hogy milyen ügyletek ezek? Senki se tudja. Ha rá is kérdez valaki, csak egy sejtelmes mosollyal annyit mond: "titok".


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.17. 18:14:25

Üzenet küldése