A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sándorfalvy Péter

 
Beosztása: Átváltoztatástan tanár, Életművész

Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: március 20.)
Testalkat: Ideális testalkatú, bár talán kicsit az átlagosnál magasabb férfi
Vonások: kicsit csúcsos áll, inkább hosszúkás, mint kerekded arc
Szem: természetellenesen kék
Haj: zselézett, rövid fekete
Általános öltözet
Csak a legelőkelőbb öltönyöket és szmokingokat hajlandó felvenni, mindig ilyenekben látni. Innen egyik beceneve is, Mr. Szmoking. Egy rubintos végű sétapálcát hord magánál, mely fegyverként sem utolsó, de általában nem szokott odáig alacsonyodni, hogy a talanokra vallóan verekedésekbe bocsátkozzon.
Első benyomás, kisugárzás
Már elsőre is azt a tipikus ficsúrt mutatja, mint ami, bár, ha az ember jobban megismerkedik vele, akkor a lelke mélyén még találhat némi jóságot. Öltözete, viselkedése, stílusa mind-mind felsőbbrendűség-tudatot sugároznak.


Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás


Név: Sándorfalvy Péter

Születési hely, idő: 1978. 03. 20.

Szülei:
Báró Sándorfalvy István (1938. 01. 12. - ) Nála sokkal fiatalabb feleségével él együtt budai kúriájukban. A régi magyar nemesi hagyományokat ápolja.
Báróné Dessewffy Terézia (1956. 10. 23. - ) Fiatalon szülte Pétert, egyetlen gyermeküket. Hideg a viszonya a férjével, nem teljesen biztos, hogy kapcsolatuk valódi érzelmi alapokon nyugszik.

Történet, háttér: Péter Budapesten született és itt is töltötte gyerekkorát. 1989-ig, amikor felvették a Martionba, nem járt hagyományos iskolába, magántanárok nevelték. Sajátos családi hátterének köszönhetően már ekkor is egy elég undok, nyápic fiatalember volt. Erre csak rátettek egy lapáttal az iskolaévek. Zavarónak érezte, hogy nála rangon aluliakkal kell együtt tanulnia, viszont a mágiát nagyon kedvelte. Nincs veleszületett tradíciója, de ez nem akadályozta meg abban, hogy a elmélyedjen a bűbájokban, legfőképpen az illúziókban valamint az elemi mágiákban. Ugyan így nincs meg az az előnye, hogy az egyik elemhez kifejezetten ért, ám az a hátránya sem, hogy az egyikhez alig, minden elemhez egyformán jók a képességei. A Neredin ösvény tanulójaként visszahúzódó volt, egészen addig, míg valakinek jobb dolga nem akadt, mint vele szórakozni. Ezután viszont nem lehetett megállítani. Miután rájött, hogy illúzióival és más varázslataival a csínytevések mestere lehet, jelleme erőteljesen megváltozott. Nem változtattak ezen az atyai figyelmeztetések sem, az anyja mindig puhítóan hatott öregedő apjára. Így volt ez egészen hatodikig, amikor apró összetűzésbe keveredett egy ötödikes Karpenás lánnyal, akivel egyébként gyakran töltötték együtt a napjaikat, ám ez nem mindig a legnagyobb barátságban telt. Péter hetekre eltüntette Lilla füleit. Az ÁTV és a KOM tanárnak hosszú konzíliumot kellett ülnie, hogy vissza tudják változtatni a fiút, aki pár napig tapasztalta, hogy milyen a pitypangok élete Lillának köszönhetően. Ezen események hatására az igazgatóság egyhangú döntése alapján mindkét diákot eltanácsolták az iskolából. Ekkor Svájcban folytatta tanulmányait, meglepetésre Lillával, és egy harmadik társukkal, Tanam Gáborral, aki abban az évben fejezte be az iskolát, amikor a két fiatalt eltanácsolták. Péter sikeresen meggyőzte az apját - továbbra is az anyja hathatós segítségével - hogy szakmai előmenetele szempontjából fontos, hogy Svájcban tanulhasson, és hogy fizesse a számláit. Ez annyira jól sikerült neki, hogy az apai támogatásból ő fedezte mindhármuk svájci tanulmányait, és szórakozásait. Mert Svájcban sem voltak ám jómadarak. Az iskola elvégzése után Péter Londonba ment, ahol tőzsdézni kezdett a megmaradt pénzeiből. Tisztességes vagyont csalt össze, mire rájöttek, hogy manipulálja az eredményeket, de amikor elkapták volna, már hűlt helye volt. Visszatért Magyarországra. Egy ideig nem talált munkát - vagy éppen, nem is keresett - végül Lillával és Gáborral együtt az igazgató hívására visszatért a Martionba. Tanári képesítést ugyan soha nem szerzett, ám Svájcban tökéletesített tudásával képes átváltoztatástant, elemi mágiákat és illúziókat oktatni.

Szobaleírás: Mr Szmoking szobája különös kettősséget mutat. Színekben, kidolgozottságban, formában a legnagyobb tökéletesség. Aranyozott fekete baldachinos ágy, egy nagyméretű utazóláda mellett, mely lényegében szekrényként funkcionál, egy asztal, mely antik jellegű, bár újszerű állapotú, és a szobát mindenhol díszítő aranytárgyak: fáklyatartó, gyertyatartó, hamutál, fogas... A berendezéssel ellentétben a szoba lakója és használati eszközei mindenféle rend és tökéletesség nélkül szétszórva a szobában. Könyvek az ágyon, újságok, komponensek és egyéb csecsebecsék az asztalon, óriási rendetlenség az utazóládában. //Frissítés alatt! Megjegyzendő dátum: 2010.11.28.//


Aktuális állapot:
Ami mindig megszokott rajta: szmoking, kalap, sétapálca. Egyetlen apró gyűrődést vagy kopást sem lehet észrevenni az öltözetén.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.11.08. 02:28:59


Ez a karakter rendelkezik egy Feröer nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése