A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kanizsay Léna

 
Beosztása: a Nefelejcs Kft. tulajdonosa
Nem:
Életkor: 37 (születésnap: július 19.)
Testalkat: Magasságban valahol a 170 centi felett van, inkább vékony, mint formás, és valljuk be: inkább emelgette a könyveket, a súlyzók csak távoli ismerősök a számára. Ennek ellenére mégse olyan csenevész, hogy ne húzzon be szívbaj nélkül.
Vonások: Arca hosszúkás, magas homloka miatt pedig kénytelen frufrut hordani. Orra egy hangyányit pisze, és szerencsére egyelőre még nem törték be… bár itt a mégen van a hangsúly.
Szem: Szürkéskék, világosszürke, akinek ami tetszik.
Haj: Sötétbarna, de inkább már fekete, egyenes szálú, frufruja a legtöbb esetben majdnem hogy a szemébe lóg.
Általános öltözet
Nőies öltözködés? Szoknya, boleró, legging és társaik? Na, ezeket azok a holmik, amiket Léna szeretne csak hírből ismerni, nem pedig testközelből. Inkább a praktikusság híve, nem pedig a megnyerő, vonzó megjelenésé. Bár üzletpolitikájának jót tenne, ha néha hajlandó lenne kifesteni magát, de nem nagyon mutat rá affinitást. Esetenként azért néha enged a nyomásnak – de csakis akkor, ha kénytelen részt venni valamelyik Családos eseményen, de olyankor is látványosan feszeng… és hamar eltűnik. Egy-két munkamegbeszélés alkalmával is megfűzhető erre, de annak busás ára van. És hogy melyik az a színvilág, ami rá jellemző? Hát… elég sok fekete ruhája van, az már biztos. Egyedi színfoltként a csuklóin, vagy egész karján végigfutó fáslik tekinthetőek – amiket persze nem olyan nagy gyakorisággal látni, Léna inkább vesz fel a legforróbb napokon is hosszú ujjú felsőt, minthogy ezeket mutogassa.
Első benyomás, kisugárzás
Akik iskolás évei elejéről emlékeznek rá, azokban egy egészen más kép rémlik fel, mint ami a mai Lénára jellemző: jegyei kimagaslóan jók voltak , szorgalmára se lehetett panasz, közösségi programokban mindig kivette a részét, zenét és táncot tanult, magyarán a tipikus mintadiákként tartották számon, egészen ötödéves koráig, mikortól mintha kifordult volna önmagából. Eleve, mintha valami negatív aura ölelné körül, továbbá stílusa is hagy kivetni valót maga után, eléggé nyerssé vált – nem meglepő, hogy cégénél külön ember foglalkozik a reklám feladatokkal, ő nem feltétlen keltené a legjobb benyomást az emberekben.

Leírás

„Ők fuseráltak el, az anyád és az apád.
Lehet, hogy nem akarják, de mégis megteszik.
Megtöltenek a saját hibáikkal, és néhány pluszt is adnak hozzá neked.”

Kanizsay Tibor es Domaniczky Lelle első közös gyereke. Fiút vártak, ezért eredetileg a Lénárt nevet kapta volna, de mivel már ekkor is szívesen mondott ellent szüleinek, így lett végül Léna. A lány öt éves korától tanult táncolni, hegedülni, es etikett órákat vett. Hét evesen már szülei kiválasztották a számára legmegfelelőbb férjjelöltet, mi ellen természetesen nem ellenkezett – akkoriban úgy gondolta, hogy ez így van rendjén.
Martioni tanulmányait a Karpena ösvényen kezdte, ígéretes tehetségnek tűnt, főleg nekromancia terén, szorgalmára és kitartására nem lehetett panasz, az él tanulók közé sorolták elég sokáig. De mindez megdőlt mikor a negyedik évét magántanulóként töltötte, majd pedig ötödévre visszatérve teljesen kifordult önmagából. Jegyei romlottak, addigi barátait elhajtotta maga mellől, és új, kevésbé jó hírű emberek mellé csapódott, kifejezetten törekedve arra, hogy az illetőknek a lehető legkevesebb közük legyen a Családhoz.
A Kormon Lehel Tehetséggondozóban folytatta tanulmányait, ahol a tradícióhoz köthető képességeit fejlesztette, miközben levelező tagozaton tanult a Mráz Kálmán Internátusban, ahol a vállalkozási ismereteit bővítette.
2010-ben nyitja meg Nefelejcs Kft. nevezetű céget két társával, akikkel lehetőséget adnak azoknak, akiknek valamely hozzátartozója hirtelen hunyt el, azok végső búcsút vehetnek rokonuktól, egyúttal a további temetéssel kapcsolatos feladatokat is ellátják.
A Családdal a kapcsolata nem a legrózsásabb, manapság inkább elriasztó példaként emlegetik egymás között Lénát, ha szóba jön. Rebellisnek, lázadónak és kezelhetetlennek tartják… kérdéses, hogy ebből mennyi az igazság.

Aktuális állapot:
Pulcsi nélkül

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.07. 20:25:21

Ez a karakter a Nefelejcs Kft. céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése