A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pivonka Roland

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 20 (születésnap: február 01.)
Testalkat: Az átlagosnál egy kicsit vékonyabb alkatú, az a fajta, akin látszik, hogy sosem fog igazán megférfiasodni. Aztán ki tudja, a természet még tartogathat meglepetéseket.
Vonások: Szelíd, kisfiús ívek és vonalak jellemzőek.
Szem: Kék, töprengő és értelmes tekintet.
Haj: Hirtelenszőke, vékonyszálú.
Általános öltözet
Nincs igazán saját, kialakult stílusa. Van érzéke ahhoz, hogyan válogassa össze az egyes darabokat, de ez is csak részben igaz. Valójában sokszor igazodik ruhák tekintetében a testvéréhez, nem utánozza, csak idomul hozzá.
Első benyomás, kisugárzás
Testvérével ellentétben ő nem szokta keresni a bajt és nem is olyan szívesen konfrontálódik emberekkel, mint Dani. Azonban kétségtelen, hogy ez a kettő megszólalásig hasonlít egymásra, ha van is valamilyen megkülönböztető fizikai jel (a nyilvánvaló viselkedésen vagy anyajegyeken túl), azok sem szem előtt. Emiatt sokszor hiszik azt, hogy ő Dani, volt már büntetésben is helyette – hiába mondta, hogy de az ő neve Roland, azt gondolták, hogy hazudik a szabadulás reményében. Egyszóval az első találkozás vele meglehetősen kínos lehet, ha már volt szerencséd a „másik feléhez”.

Leírás

Ketten álltak egymás mellett, megszólalásig egyező ruhában, ugyanolyan arckifejezéssel – még csak egymásra sem kellett nézniük, hogy tudják, milyen képet vág a másik. Van az ikrekkel valami, sok talan fogja ezt telepátiára, de egyszerűen csak túlságosan egymásra vannak hangolódva.
- Fiúk, ez egyáltalán nem vicces. Roland, hagyd, hogy megbüntessem a testvéred, te nem csináltál a semmit, neki viszont meg kell tanulnia viselkedni.
Tekintetük egymásra rebbent és ugyanazzal a mosollyal fordultak vissza a nevelőnő felé.
- Megbüntetheti…
- … Danit …
- … ha eldönti …
- … hogy melyikünk …
- … de magától …
- … nincs trükk.
Aznap délután mindketten büntetésben voltak.


Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.06. 03:18:22

Üzenet küldése