A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Németh Richárd

 
Beosztása: Zenész
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: június 04.)
Testalkat: Összeszedte magát, már nem az a kis vézna gyerek, mint volt néhány éve. Nyúlt is kicsit, magassága megfelel a férfiátlagnak.
Vonások: Mindig fiatalabbnak látszott a koránál, azóta azonban behozta a lemaradását.
Szem: Zöld, közelről azonban felfedezhetőek benne kékes foltok.
Haj: Feketébe hajlóan barna, rövid.
Általános öltözet
Magasról tesz a divatra, számára az a fő szempont, hogy kényelmes legyen, amit felvesz. Farmer, póló, esetleg ing, hűvösebb időben egyszerű pulóver vagy farmerkabát. Semmi extra.
Első benyomás, kisugárzás
Ismerted régen? Felejtsd el, amire még emlékszel belőle. Már nyoma sincs az önbizalomhiánnyal küszködő tinédzsernek, aki háromszor meggondolta minden szavát, mielőtt kimondta volna őket. Sokkal közvetlenebb, talpraesettebb lett, optimistán áll hozzá mindenhez.

Leírás

Az arca, a hangja... valahogy ismerős. Ha rendszeres vendég vagy a 16-ban, akkor tudhatod is, hogy miért. Az utóbbi időben viszont egyre gyakrabban hallani őt egy-egy rádiófrekvencián is. A talan bulvársajtó pedig egy ideig mással sem foglalkozott, mint az ő magánéletének kivesézésével.

Tizenkilenc éves korában egy időre eltűnt, a pletykák szerint külföldre utazott, hogy ott tegyen egy próbát a nagy betűs Élettel. Igaz vagy sem, az tény, hogy 2012-ben szabályosan berobbant a köztudatba, ugyanis megjelent egy nagylemez az ő nevén. Ezt pedig követte egy koncertsorozat, ami bár nem volt túl nagy durranás a kritikusok szerint, arra mégis elég volt, hogy többen is felfigyeljenek rá.

Ezek után sokan biztosak voltak benne, hogy életét a továbbiakban egy stúdióban tölti majd, és éjt nappallá téve dalírással foglalkozik majd, de nem így történt. Visszatért a gyökereihez - a 16 színpadára, régi közönségéhez. Időnként még a pult mögé is beáll, a gyorsabb kiszolgálást elősegítve.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.29. 23:37:17

Üzenet küldése