A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orlovits Dániel

 
Beosztása: Régész
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: május 07.)
Testalkat: Átlagos magasságú, testalakatát tekintve inkább a szálás izomzat jellemző rá. Szüksége is van erre, elvégre munkájában nem tunyulhat el hamar.
Vonások: Teltebb ajkak, kissé szögletesebb vonások; bőre egy kicsit kreolosabb árnyalatú, amit nem a hosszú afrikai távollétnek köszönhet.
Szem: Világosbarna.
Haj: Rövid, sötétbarna, általában inkább szanaszét áll, nem sokat törődik vele.
Általános öltözet
Praktikusság mindenek felett. Szereti a farmereket, mert azok mindent bírnak, kedvére vannak a bakancsok, mert azok szintén hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek - tehát minden jöhet, ami strapabíró. Persze, ha nagyon nem hagyják békén, akkor képes elegánsabb ruhákat is felvenni, de azokban előszeretettel feszeng. Öltöny? Ugyan kérem...
Első benyomás, kisugárzás
Első pillanatra elég komolynak tűnhet, de hamar kiderül, hogy elég távol áll ő a megfontolt felnőttségtől: tipikusan az a vakmerő ifjú, akit hamar bele lehet rángatni mindenféle "kalandba". Kifejezetten beszédes, bár esetenként kicsit naiv, a legtöbb emberről inkább a jót feltételezi - bár ez mostanában kicsit megváltozott, az utóbbi időben már többet mérlegel, de még így is egész könnyen rászedhető, ha az ember ért a meggyőzéshez.

Leírás

2014. augusztus 2.
Minek is kezdek jegyzeteket írogatni most? Lehet már teljesen mindegy. Előfordulhat, hogy velem együtt ez a füzet is eltűnik majd, annak a bizonyos M-nek köszönhetően. Fogalmam sincs, hogy mit hoz a holnap, sőt, az se tudom, hogy ma mi fog történni.
Az egész akkor kezdődött, mikor megtaláltuk ezt az izét. Nincs is kupa alakja, ez egyszerűen csak egy összetákolt... izé. Erre nincs jobb szó. Igen, vannak rajta díszítések, amik egy ősi kultúrára utalnak és a maga nemében igen kidolgozott; de a jó büdös franc tudja, hogy miképp is kell ezt használni. Pedig lehet jól jönne.
Komolyan, lehet ha Erin képes lett volna befogni a száját, akkor nem tartanánk itt. Mindig is nagyravágyó volt. Nagy eséllyel már tényleg csak volt, bár az ő testét még nem találták meg, csak Tomét. Dr. Anderson azt mondta, hogy nem is volt egy szép látvány - de szerintem ő már akkor tudott valamit. Egek... bár elmondta volna nekem, még mielőtt ez történt volna!

2014. augusztus 7.
Rettegek. Eredetileg elég ez a munka elég jó pénzzel járt, mert voltak támogatóink. Vicces, hogy ezek a hírek hallatán szinte totálisan felszívódtak, mintha nem is léteztek volna soha. Szellemvállalkozások. Kis cégek, arcok nélkül... már mindegy. Kezdek kifogyni a pénzből, nem utazhatok állandóan mágiával, mert egyrészt aggódom az izé miatt, néha furcsa fényeket játszik, ha mágikus hatás éri, ki tudja mit vált ki belőle a következő - meg kicsit olyan, mintha a mágiám alapján mérnének be. Igen, nagy eséllyel azért, mert Ervin azt mondta, hogy amíg nem tud biztos helyet, addig utazgassak össze-vissza és használjam a tőle kapott rejtőzködést elősegítő varázstárgyat. Igen, azt hiszem, csak a mágianyomok vezetik őket... de vajon meddig futhatok előlük?

2014. augusztus 13.
A helyi lapokban egy kicsi cikkben meg van említve az expedíció és úgy gondolnak az egész szitura, mint az egyiptomi sírfeltárások után - lecsapott ránk a "fáraó átka", csak nálunk valami ősi törzsről zagyválnak. Egy igen kicsi, szinte semmitmondó cikkben. Fájó. Annyi évig dolgoztunk és kutattunk ezért... és végül csak ennyi marad nekünk. Néhány mondat egy bulvárlapban.

2014. augusztus 21.
Ervin azt üzente, hogy haladnak a megbeszélések és lehet végre lesz egy hely, ahol ténylegesen letelepedhetek és nem kell tovább utazgatnom. Az jó is lenne, már nagyon kezdek kifogyni a pénzből... és az időből.

2014. szeptember 9.
Majdnem elkaptak. Annyi volt a szerencsém, hogy pont indulni készültem és elég feltűnő volt az a néhány alak a ház előtt. Kénytelen voltam mágiát használni, az izé már megint villogott... bárcsak lenne lehetőségem alaposabban megvizsgálni! Vagy lehet pont azért, hogy ne kerüljön M kezébe, ezért meg kellene semmisítenem?

2014. szeptember 12.
A filmekben olyan egyszerű - minden eszközön ott van a kis, piros, önmegsemmisítő gomb. Ezen nincs. Próbáltam tönkre tenni, nem egy módon, de mintha valami iszonyat erős energia védené. Ez egyfelől nagyon érdekes, másrészt valahol iszonyatosan ijesztő. Mire használhatták?

2014. szeptember 27.
Vége van, végre. Ervin küldött egy térszelőt, ami elvileg elvisz egy helyre, ott találok egy másik térszelőt... és így tovább. Elvileg ezzel megzavarjuk az üldözőmet. Remélem is, mert nem szeretnék egyik alkalommal beléjük futni. Ha eddig megúsztam, akkor már... túl akarom élni. Valahogy dühít, hogy úgy kell bujkálnom, mint valami utolsó csótánynak, de Ervin mindig meggyőzött, hogy semmire se megyek azzal, hogyha színre lépek, nem lesz, aki megmentsen. Most viszont van. Jeszenszky Lénárdnak hívják és elvileg ő Erdély vámpír grófja - de vajon őt honnan ismerte Ervin? És miért fogad be magához egy ilyen körökben mozgó úr?
Kezdek túl paranoid lenni. Ajándék lónak ne nézzem a fogát, ugye? Nos, akkor holnap kezdődik a végső macska-egér játék. Remélem túlélem.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.09.28. 14:01:07

Üzenet küldése