A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Herczeg Máfyva

 
Beosztása: Kreatív Karakter
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: április 09.)
Testalkat: A korának megfelelően arányos, sportos. Se nem sovány, se nem duci. (A kép nem pont így sikerült.)

Vonások: Talán egy kicsit kerekebb az arca, mint másoknak, de egyébként semmi jellegzetes.

Szem: Egészen világoskék, olyan, mint a kristálytiszta tenger. (A képen rajzoltnál kisebb.)

Haj: Sötétbarna, dús, derékig érő, a vége göndör. Általában egy copfba fonja. Igen különleges eseménynek kell lennie, ha szabadon hagyja.

Általános öltözet
Egyre gyakrabban hord egyszerű utcai ruhát, azaz farmert vagy szabadidőruhát, pólót és pulcsit. De azért nem veti meg a talárt sem, ha olyanja van, akkor azt vesz fel. Viszont szoknyát nagyon ritkán hord.

Első benyomás, kisugárzás
Kicsit félénk, visszahúzódó. Szabályokat nem szívesen, vagy egyáltalán nem szeg meg. Nem kezedeményező természet, inkább megvárja, míg mások szólnak hozzá, mások invitálják valahova. Emiatt nincs túl sok barátja, bár haragban sem áll senkivel. Tart attól, hogy mondandói nem érdeklik társait, és hogy emiatt unalmasnak, beszélgetésre alkalmatlannak találják.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Máfyva 1993. április 9-én született Magyarországon. Ő maga magyar származású, bár édesapja angliai. Innen ered a régebben használt Demour családnév, melyről sajnos bizonyos hazai előírások miatt kénytelen volt lemondani. Ezen okból vette fel édesanyja leánykori nevét, a „Herczeg”-et. A keresztneve sem magyar, hanem északi eredetű. Máfy sokáig nem tudta és nem akarta elfogadni, hogy magyar ember lévén neki ilyen – meglehetősen furcsa, ráadásul külföldi – neve van. Az évek múltán azonban megtanulta elviselni, és mostanra már szereti is.
Édesapja is és édesanyja is varázsló, semmi extra foglalkozásuk nincs. Bár nem tartoznak a világ leggazdagabb emberei közé, és nem laknak hatalmas, fényes kastélyban, mégis boldogságban, békében élnek. A Bakonyban, 10-15 kilométer távolságra Veszprémtől építettek fel egy szép nagy farmot, ahol egy körülbelül tíz egyedet számláló ménest tartanak. Főként fríz és haflingi fajtájú lovakból áll a kis csapat, de egy-két temperamentumosabb, karcsúbb példány is akad. Máfy kiskorától kezdve rendkívül szereti a lovakat, és lovagolni is tud, méghozzá nem is akárhogy.
Anyai nagyszülei muglik, és ezt Máfy nagyon élvezi. Szereti elkápráztatni őket varázslói tudásával. Nagyszülei pedig – semmi varázslást nem tudván – egyszerű mugli ajándékokkal lepik meg őt, amiknek mindig nagyon örül.
Ha hosszabb időre megy haza, akkor Angliába is elmennek meglátogatni édesapja szüleit is. Ők varázslók, és sok minden újdonsággal, ottani szokással megismertetik Máfyt.
Varázsló mivolta szintén a kezdetektől kiderült, így sem ő, sem pedig a szülei nem csodálkoztak azon, hogy felvételt nyert a Martionba. Persze örülni azért örültek. Amikor megérkezett az iskolába, azonnal barátokra talált, akik barátsággal fogadták, és segítették, hogy mielőbb beilleszkedjen. Ezek a barátságok azonban az évek során eltompultak, és Máfy visszahúzódó jelleme miatt újból olyan jók eddig még nem kötődtek. Máfy szívesen emlékszik vissza azokra az időkre, amikor még újnak számított. Akkoriban történt, hogy életre szóló barátságra és szövetségre talált egy alakváltó személyében. A kedves lényt azonban hamarosan el kellett küldenie maga mellől, mert elsős lévén nem tarthatott mágikus állatot. Máfy elhatározta, hogy miután végez tanulmányaival a Martionban, megkeresi a – szerinte – nagy világban kóborló alakváltóját, és többet el sem szakadnak egymástól.
Addig is éli vidám, olykor pedig bús napjait a kastélyban.
Tizenharmadik születésnapjára szüleitől egy különleges medált kapott. Azt mondták Máfynak, hogy nagyon vigyázzon rá, mert pótolhatatlan érték. Ugyan kezdetben neki halvány fogalma sem volt arról, hogy mihez kezdhetne a fényesre csiszolt, domborműként galambot és kúszónövényeket ábrázoló medáljával, de mostanra rájött. Alakváltóját zárták be a szülei a medálba egy különleges varázslattal, miután az visszatért otthonukba. A lény bármikor szabadon ki-be közlekedhet, más kérdés, hogy általában Máfy mellett van.


//User 20 éves veszprémi leányzó. Totál ugyanolyan, mint a karaktere, szóval új dolgot nem kell mondanom. Talán csak azt, hogy a szeme színe más és egyáltalán nem tart fenn farmot a családjával. :)//

Pénz: 1 tallér 6 dukát 0 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2004.04.05. 17:12:15

Üzenet küldése