A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pados Gergely

 
Beosztása: Gemmárius, GyROsz-tag
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: január 19.)
Testalkat: Körülbelül 186 centiméter magas, munkájából adódóan (is) jó fizikai állapotban van, izmos.
Vonások: Keskeny, hosszúkás arc, magas homlok.
Szem: Világoskék.
Haj: Sötétszőke - világosbarna, nyáron pedig egészen kiszőkül. Ilyenkor gyakran megkérdezik tőle hogy befestette-e. Most épp egészen rövidre van nyírva.
Általános öltözet
Lazán öltözködik, szereti a tornacipőket, farmernadrágokat. Legtöbbször egyszínű pólót visel, inget ritkábban.
Első benyomás, kisugárzás
Alapvetően kedves, barátságos, szívesen viccelődik. Komolyabb szituációkban kicsit feszeng, nem szeret magázódni, udvariaskodni.

Leírás


Máguscsalád második gyermeke, egy bátyja és két húga van. Gyermekkora teljesen átlagosan, boldogan telt a nagycsaládban. Nagyon későn kezdett el beszélni, a szülei eleinte féltek hogy süketnéma. Nagyon békés, csendes kisbaba volt, ha lerakták a sarokba ott maradt mint a zsák. Innen kapta a máig használt Batyu becenevet.

Bátyjához hasonlóan nála is korán megmutatkozott hogy mágus lett, Szabit követve ő is Karpena ösvényét kezdte taposni amikor eljött a Martion ideje. Nem volt annyira okos mint a bátyja de igézésekben és átkokban kifejezetten tehetséges volt. Minden mágus kisfiúnak van egy korszaka amikor gemmárius akar lenni, nála viszont ez sosem múlt el. Az elméletet eléggé elszúrta, első nekifutásra nem is vették fel, de másodikra bekerült a Königre. Rubint gemmárius lett belőle, a diploma után pedig a GyROsz tagja lett. Azóta is itt dolgozik és imádja, semmi pénzért nem váltana állást.

Ami a pénzt illeti, egész jól keres... csak minden pénzét hülyeségekre költi. Hobbija a barkácsolás, rengeteg megjavíthatatlan lomot vesz, a lakása olyan mint egy szemétlerakó. Emellett nagyon nagyvonalú, önzetlenül szórja a pénzét bárkire, így hó végén gyakran előfordul hogy Szabinál csövezik mert már nem telik neki ételre.

A magánéletére is ilyen szétszórtság jellemző, testvérei már nem is tudják követni, hogy épp ki a barátnője, vagy épp kik az új barátai.

Jelenleg egyébként egyedül él de mostanában kezdi zavarni a dolog, komoly kapcsolatra vágyik.

<><>

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.27. 13:16:13

Üzenet küldése