A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dányi B. Noémi

 
Beosztása: Tetoválóművész, Piercer
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: augusztus 01.)
Testalkat: Gyengének tűnik, és az is. Ráadásul magasságával sem tűnik ki a korosztályából, így aztán nem nagy ellenfél.
Vonások: Vagány, fiatalos, merész. Mert ő ezt akarja, és képes szembeszállni a természet adta külsővel.
Szem: Feketébe hajlóan barna - eredetileg.
Haj: Mindig más, mindig színes. A hajfestékek színeinek széles skálája áll rendelkezésére, és igyekszik ki is használni azt.
Általános öltözet
Általános? Az meg mi? Minden nap más, mindig eredeti, mindig feltűnő. Még ha fekete van rajta, akkor sem mész el mellette anélkül, hogy meg ne bámulnád. És bár keveri a színeket, stílusokat, mégis csinos, és eredeti.
Első benyomás, kisugárzás
Semmiképpen sem sorolható az "Olyan, mint bárki más" kategóriába. De a legjobban akkor jársz, ha megpróbálod megismerni. A humora nyers, stílusa egyedi. Talán ezért, talán másért biztosan megfordulsz utána, ha elhalad melletted.

Leírás

Minden történetnek van kezdőpontja, az övé egészen pontosan 1991. augusztus 1-je. Budapesten járunk, a környéken hangosan visít a mentőautó szirénája. Órákkal később pedig már csak a szülőszobában hallani az eredményt. Felsír egy kislány. Bihari Noémi, kevert származású boszorkány.

Egyke gyermekként tengeti mindennapjait, meglehetősen kellemetlen körülmények között. Az első vita máris kiváltotta az addig édesanyaként nevezett szülőből a szomorú igazságot. „Mi nem akartunk téged!” Az élete ezzel nem várt fordulatot vett.

Menekülési pontnak ott lehetett volna a Mirarx, vagy akár a Martion, de nem így lett. Antiszociális, tartózkodó, csendes lánynak ismeri meg őt az a néhány ember, akivel kapcsolatba kerül – a legtöbbjük tanár. Karpena ösvénye.
15 évesen azonban ismét fordult a kocka. Megismerkedik egy nővel, aki bemutatja neki, miként is működik a szerencsejáték. Kártyajátékok, társasjátékok, kockajátékok nagymestere lett, célja pedig nem lehetett más, mint hogy ő legyen a legjobb.

Kezében az iskola elvégzését igazoló papírokkal indult neki a nagybetűs életnek. Kiváló eredménnyel végzett. Előnyt jelentett számára, hogy sikerült felhalmoznia némi anyagi biztonságot jelentő „vagyont”, amivel elindulhatott. Vett egy lakást, később pedig egy kis pincehelyiséget a belvárosban. Mindig érdekelte őt a tetoválások és testékszerek világa. A rajzhoz volt tehetsége, a tűvel is ügyesen bánt, így amint lehetősége volt, beszerezte a szükséges papírokat, egy kis szalon elindításához. 2009-ben nyitotta meg kapuit a Magic Tetováló szalon.

Mára már sokkal közvetlenebb, elkezdte meglátni az élet szebb oldalát. Vannak barátai, akikre számíthat, és akik rá támaszkodhatnak a bajban. Az üzlet az utóbbi időben fellendült, de továbbra is fő bevételi forrása az éjszakai élet, a kaszinók világa.

Azóta a szerelem is rátalált, a szerencsés pedig nem más, mint a híres-neves fotós – Dányi Barna. 2011 áprilisában szembesültek a ténnyel, miszerint mindketten odavannak egymásért, amit aztán eljegyzés, végül pedig esküvő követett - 2014 nyarán.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.11.10. 21:44:08

Ez a karakter a Magic Tetováló Szalon céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Rágógumi nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése