A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zágon András

 
Beosztása: Kidobófiú
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: május 07.)
Testalkat: Nyúlánk, felülről súrolja a 190 centit, miközben eléggé csont és bőrnek tűnik... aztán jön a rádöbbenés: tud ütni, ha kell.
Vonások: Markáns, kicsit szögletes vonások, de mosolya valami kisfiús bájt kölcsönöz neki.
Szem: Világoskék.
Haj: Rövid, általában szanaszét áll, sötétbarna, van aki szerint szinte már fekete.
Általános öltözet
Sokat látni szakadt farmerokban, elnyűtt bőrdzsekikben, túlméretezett pólókban - valóban nem az a divatot megrögzötten követő típus, jobban kedveli a praktikusságot, mint a "csicsát". Magassága mellett még az is eléggé látványossá teszi, hogy nem kicsit van kivarrva, nem egy tetoválás borítja testét.
Első benyomás, kisugárzás
Jellegzetes jelenség: magas is, tetoválásokkal is meg van áldva bőven és nem is az a típus, aki a háttérben megbújva, csendesen hallgatná a többieket. Szeret tevékeny lenni, szeret bulizni, szeret lepacsizni az emberekkel. Lényegében nem tűnik egy elveszett esetnek, bár hiába kínálgatod sörrel vagy más alkohollal, nem fog inni belőle, az biztos.

Leírás

Meséljek magamról... de mégis mit? Nincs bennem semmi igazán érdekes. Igen-igen, elég feltűnő jelenség vagyok, túl magas hangerőn beszélek, de ez van. Az eredeti szüleimre nem is emlékszem, valami egy-két éves voltak, mikor leadtak minket valahol. Ja, igen, a bátyámat, Dávidot meg engem. Oké, oké, ez nem mindennapi dolog, de most komolyan, nem szeretek belemenni ebbe. A lényeg az, hogy hét éves koromtól újra egy normális családban éltem. Zágonék elég jó fejek, konkrétan annyira, hogy még a nevükre is vettek minket és nagy figyelmet fordítottak az oktatásunkra. Főleg a mágikusra, de... valljuk be, ehhez értek a legjobban. Felgyújtani egy-két dolgot igen mókás dolog, ha rossza kedved. Jóóó, ne kezd már megint, igen, pyro vagyok, ne nyúzz már! Tehát igen. Sok időt fordítottunk rá, hogy a dolog elég jól menjen.
Még valami... hát, most Dáviddal együtt apám klubjában dolgozunk. Ja, az öregnek van egy saját kis placca, biztos hallottál róla már. Én vagyok a helyi kidobófiú... több érzékem van ehhez, mint az ital kihordáshoz. Mikor belátták, hogy nincs olyan nap, hogy ne törnék poharakat, akkor rájöttek, jobb lesz nekem az ajtóban. Elég riasztó tud lenni, ha tűzkígyók kezdenek el üldözni, nem? Na látod. Szerintem is.
De elárulnád nekem minek kell erről vartyognom? Ja, hogy önéletrajz. Minek? Bejelenteni? Hova? Hagyjál, úr isten, nem érdekel, írd meg a papírokat, aztán add le apának. Nem értek ezekhez a munkaügyi cuccokhoz...


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.16. 21:29:38

Ez a karakter a [M] A Klub céghez tartozik.

Ez a karakter a Zágon család tagja.

Ez a karakter a Zágon család tagja.

Üzenet küldése