A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Jesse Price

 
Beosztása: Informatikus
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: május 01.)
Testalkat: Valamennyivel 170 centi felett jár magasságban, teljesen átlagos testalkatú srác még annak ellenére is, hogy közeli ismerősei szerint csak energiaitalon és pattogatott kukoricán él
Vonások: Van, aki szerint teljesen megszokottak már a szeme alatti táskák ("Mint az ördög, ő se alszik sose, csak azt a hülye gépet veri"). Általában borostás, de "ünnepi" alkalmakkor eltűnteti.
Szem: Világoskék
Haj: Szőkés-barnás, a legtöbb esetben kicsit csapzottnak hat.
Általános öltözet
Ami van, amit talál, amit megvesz neki valaki... rosszabb esetben ő rendel magának az internetről. Igazából tényleg szinte bármi fellelhető a ruhatárában - ez alól kivételt képeznek lányos színekben tündöklő darabok, és a tipikus női ruhák. És nem, a furry kultúra kellékeit se viseli, mocskos rágalom.
Első benyomás, kisugárzás
Az a tipikus fazon, akinél mindig van valami kütyü - telefon, tablet, notebook, laptop... maximum nem látod őket - olyankor meg is van az oka annak, hogy nem szúrod ki. Végül is, el lehet vele beszélgetni, általában naprakész a napi hírek kapcsán, néha már olyannak hat, mintha még mielőtt az újságba kerülne, már akkor tudná bizonyos témákban a legújabb dolgokat. Amúgy nem a legjellegzetesebb figura, simán elmész mellette az utcán, beillik a tipikus "telefon nyomogatós fiatalok" körébe. Az persze érdekes, hogy akcentussal beszél, mintha elgondolkodna egy-egy szón, de efelett is hamar el lehet suhanni.

Leírás

"Nem félek a számítógépektől, a hiányuktól félek."

Igazából első ránézésre tipikusan azon fiatalok táborát bővíti, akiket a számítógép nevelt fel - elég sok számítógépes játékot ismer és játszik is, egyértelműen nagy lelkesedéssel tud róluk beszélni. Ugyanúgy elhablatyol egy-két sorozatról is, de hamar kiderül, hogy a fekete-fehér horrorfilmekben is érdekelt.
Azt is elég hamar kinyögi magáról, hogy az anyja magyar, ezért tud úgy-ahogy magyarul, de az akcentusát képtelen semmissé tenni, valahogy nem állnak a szájára úgy a magyar szavak, mint ahogy kellene.
A legváratlanabb pillanatokban tud szinte a semmiből elővarázsolni mindenféle számítástechnikai kütyüt, azok közül is a legmodernebbeket - ehhez képest az öltözködőse nem arról árulkodik, hogy elöntené a pénz. Legtöbb esetben persze ezt lehet arra fogni, hogy mindenkinek arra van pénze, amire félretesz - és nála ez így nagy eséllyel erősen előtérbe kerül.
Ha a munkáját kérdezed, akkor tömören annyit mond, hogy informatikus és ha bármi gond van a gépeddel, akkor vidd el neki nyugodtan, pillanatok alatt megcsinálja - és ez a legtöbb esetben igaz is.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.31. 23:45:56

Üzenet küldése