A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rasovszky Márk

 
Beosztása: Divattervező, stílustanácsadó
Nem: Férfi
Életkor: 44 (születésnap: szeptember 19.)
Testalkat: Nem nyeszlett ember, ha a konditermet nem is látogatja, kidolgozott izomzata arra utalhat, nem okoz neki nehézséget megemelni egy húsz kilós súlyzót. Magassága száznyolcvanöt centi körül mozog, vállai szélesek, mintha régebben rendszeresen edzett volna.
Vonások: Arca ovális, tekintete nyílt, arcát gyakran takarja borosta. Összességében nézve karakteres az arcberendzése, gyakran mosolyog és barátságos ez az összhatás.
Szem: Világoskék, barátságos tekintete van, bizalmat kelthet más emberekben.
Haj: Sűrű, göndör barna haj, szépen befésülve.
Általános öltözet
Alkalomhoz mérten változik. Öltöny nyakkendővel, esetleg divatos ing szövetnadrággal, a lényeg, hogy mindig összeillő darabokat válogat össze, gyakran saját kollekciójából.
Első benyomás, kisugárzás
Gyakran mosolyog, kedves, előzékeny férfi, akinek kedvelt szavajárásai a "na ne szórakozz, bogárkám!" és a "ezzel ne viccelődjünk, drágáim!". Sok férfit idegesíthet, de valahogy mégis rögtön megkedvelteti magát a másikkal, ha máshogy nem, a pozitív életérzésével mindenképp.

Leírás

A következő cikket a 2012-es Budapesti Divathét után hozták le, ahol Rasovszky Márk kollekciójával elnyerte az Év Divattervezője címet.


Riporter: Igazán nagy megtiszteltetés, hogy fogadott a munkahelyén. Nem is tudom hol kezdjem...
R.M: Talán az elején? (nevet)
Riporter: Igen, azt hiszem, el lenne a legmegfelelőbb.. először is: honnan ez a kiolthatatlan kreativitás? A kifutón mindenkit letaglózott a ruhakölteményeivel, a kritikusok azt írták, Ön a divatvilág Michelangeloja.
R.M: Ez azért erős túlzás. Szerencsére egy nagyszerű csapattal dolgozom, akik éjt - nappallá téve a rendelkezésemre állnak, legyen szó varrásról, tervek kivitelezéséről, vagy akár egy új kollekció elkészítéséről. Nélkülük sehol nem tartanék.
Riporter: Miért pont a divattervezés? Mindig is ezzel szeretett volna foglalkozni?
R.M: Egyértelműen kijelenthetem, hogy igen. Számomra egy ruha elkészítése olyan, mintha valóra váltanám a legmerészebb álmaimat. Édesanyám szerint kiskoromban is állandóan beleszóltam, mit vegyen fel az ünnepségekre, és nem engedtem, hogy a kék blézerét vegye fel a zöld karton ruhájához.
Riporter: Gyanítom, később hálás volt ezért.
R.M: Én is ebben bízom, ugyanis ez sarkallt arra, hogy a Martion befejezése után Angliában tanuljam ki a mesterséget.
Riporter: Hiányzott Magyarország?
R.M: Nagyon. Az összes barátom itt volt, akikkel szerettem volna tartani a kapcsolatot, de alig volt időm, így ezek a kapcsolatok lemorzsolódtak, később teljesen szem elől vesztettük egymást.
Riporter: Angilában szerzett barátokat?
R.M: Néhányat, de egyikkel sem mélyült el úgy a kapcsolatom, hogy tartósnak bizonyuljanak a jövőre nézve. Mára szerencsére sok ember körülvesz a munkám miatt, így nem vagyok soha egyedül.
Riporter: Mennyi igaz a pletykákból, miszerint ön a férfiakhoz vonzódik?
R.M: Erre a kérdésre diplomatikusan annyit mondanék: hívjanak randira, és megtudják. (nevet)
Riporter: A magánéletében mivel szereti tölteni az idejét?
R.M: Szeretek sportolni, gyakran járok falmászásra és Krav Maga edzésekre.
Riporter: Csak nem fél valamitől?
R.M: Ki tudja, mióta az egyik rajongóm megpróbált a nyakamba csimpaszkodni, nem szívesen lépek ki az utcára kíséret nélkül.
Riporter: A testőréről tudunk, de akkor ön miért küzdő sportol?
R.M: Az ominózus eset alatt nem volt a közelemben. Szerencsére leblokkoltam a hölgyet, és elvitték a közelemből, mielőtt nagyobb baj történhetett volna.
Riporter: Bízzunk benne, a későbbiekben nem lesz példa ilyenre. Köszönöm az interjút!
R.M: Én köszönöm, hogy megkeresett.

A cikk 2013. 07. 22-én jelent meg a Chili pletykalapban


Felszarvazták a divat hercegét

Rasovszky Márk újabban budapesti meleg szórakozóhelyeken vigasztalódik nagy mennyiségű röviditalt és alkalmi kalandokat keresve. Jogosult is a fájdalomdíjra, mivel saját bevallása szerint párja, akinek kilétét gondosan titkolja a nyilvánosság előtt, egy ideje máshol keresi a boldogságot. Márk természetesen nem szűkölködik felkínálkozó rajongókban, ám mint mondja, a sok párkapcsolati kudarc után már nem is reménykedik egy hosszútávú kapcsolatban, inkább a táncparkett széléről árulja a petrezselymet.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.05. 00:46:31

Üzenet küldése