A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Óvári Zalán

 
Beosztása: Művészettörténet tanár
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: november 21.)
Testalkat: Nyúlánk, karja - lába hosszú, vállai szélesek.
Vonások: Szelíd, puha arcvonásai vannak, kissé hegyes orral, kerek állcsúccsal.
Szem: Sárgásbarna.
Haj: Vastag szálú, rozsdavörös. Egészen a háta közepéig leér.

Általános öltözet

Elegáns. Zakóján látszik, hogy nem az apjától örökölte, cipõje tiszta, nadrágja élére van vasalva. Szereti az ingeket, szinte csak azt hord.


Első benyomás, kisugárzás

"... idõtlen fények közt repültem a fényszigettenger porszemszigetén szigetporszemek fényporszeme, én."

Tetszetõs, dekoratív, jól öltözött. Szinte imponálni akarsz neki a viselkedéseddel, csak hogy Rád figyeljen. Azok a vörös fürtök hanyag eleganciával omlanak le, érthetetlen módon sohasem állnak szét.


Leírás


Fizikum: Soha nem volt egy erőember, de nem kért segítséget ha a boltból hazafelé jövet fel kellett cipelnie két karton ásvényvizet. Időnként még futni is látni a Margit-szigeten, bár ezt csak akkor szokta, ha feszült és levezetésre van szüksége. (11)

Ügyesség: Jól jön, ha az ember festő akar lenni és nem kétbalkezes. A sorstól megadatott neki a kifinomult érzék, és a jó meglátás, már kisfiúként szemrevaló képeket készített. Később sem volt ez másként, a Martionban már tudta, hogy a Csontváryba szeretne menni tovább tanulni. (17)

Észlelés: Sosem volt baj a látással, és nem kellett az orra alá tolni semmit, de mindezektől függetlenül az apróbb részletek már képesek elkerülni a figyelmét. (10)

Megjelenés: Bájos, kedves arca van, mindig mosolyog, és puha vonásai olyanok, akár egy jól megmunkált mesterműé: minden részletet pontosan illesztettek össze, melyek összepasszolnak és nem hagynak kivetnivalót maguk után. (17)

Intelligencia: A gyógynövénytannal ugyan voltak problémái, ám olvasott és tájékozódik a világ dolgairól, nem kell félteni ha gondolkodóba ejtik. Megvan a maga véleménye mindenről, még ha nem is lesz egy feltaláló. (13)

Akaraterő: Átlagos, vagy ha lehet ilyet mondani, annak is az alja. Nem szeret nemet mondani, nem is mindig képes rá. Inkább szenved egy kicsit (vagy annyira nem), és ha el akar érni valamit, megesik, hogy fel akarja adni ha akadályba ütközik. (10)

Mágia: Ha szükséges, forgatja a pálcáját, de nem ezzel fog kitűnni a tömegből. Arra ott a vörös haja. (10)

Előnyök: A jövő ígérete I (képzőművészet, kereskedelem, szexuális kultúra), Művésztehetség (2), Híres - 2, Kiváló tulajdonságok, Anyagi háttér - 2, Fogékony - 1 (Képzőművészet - Rajz, Festészet, Szexuális kultúra)

Hátrányok: Beazonosítható - 4, A jövő hiánya I (reál, fegyveres harc, természettudományok, idomítás, lopakodás) A jövő hiánya II (jóslás, abeomágia, bájitalok), Pacifista, Senki sem segíthet, Fóbia - 3 (mély víz)

Képzettségek: Általános műveltség - Humán (9), Barkácsolás (9), Háztartástan (10), Kereskedelem (7), Könyvtárhasználat (8), Megjelenés (13), Szexuális kultúra (26), Tájékozódás (8), Gasztronómia (14), Képzőművészet - Rajz (21), Festészet (23), Csábítás (16), Tánc (14), Emelés (9), Kitérés (10), Éberség (5), Méregellenállás (3), Meggyőzés (9), Önuralom (9), Nyelvismeret - Francia (11), Mágikus tudományok - Mágiaelmélet (6), Távoljárás (8)
Wass Abgél: Azt hiszem, egy kicsit mindig szeretni fogom, még ha ő ezt soha nem is viszonozta. Lehet, ez volt az a hajtóerő, ami mindig is arra sarkallt, hogy meg akarjam szerezni, de ez mára szép emlék csupán, és beletörődtem, hogy neki Sarnyai kell. Az élet már csak ilyen.

Rónai Fülöp: Sokan azt mondják, az igazán tartós kapcsolatok barátságból születnek. Talán így is van. Nem gondoltam volna, hogy ő és én valaha is együtt leszünk, de a sors mégis így akarta - ki vagyok én, hogy ellenszegüljek?

Csatári-Szabó Kornél: Az első tartósabb kapcsolatom sok évnyi rövid kaland után. Egészen jó lett volna, ha Kornél nem egy érzéketlen, önző, faragatlan alak, aki képtelen a feltétlen szeretetre mások iránt. És nem mellesleg a nagynéném mostoha fia lett.

Domaniczky Vince: Eleinte jó volt őt piszkálni azzal, mennyire bejön nekem, még ha egy idő után már csak azért csináltam, mert tudtam, idegesítem vele. Erre összejön az unokatestvéremmel. Mai napig nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a dolog tartós lesz kettejük között, mert két teljesen más habitusú emberről van szó, de amíg nem bántja Adát, felőlem azt csinálnak együtt, amit akarnak.

Arlutz Marcell: Bírom a srácot, mikor padlón voltam Lánczy miatt, eljött velem a Barlangba és feldobta az estémet. Oké, italoztunk is hozzá, de meghallgatta a nyűgömet, és ez nekem sokat jelentett akkor. Jó fej srác.

Lánczy Margaret: Az én drága, egyetlen.. tanárnőm. Baromira félek tőle, még ha ezt igyekszem palástolni is, ő olyan itt nekem, mint a Martionban volt Messalin. Persze nagyszerű pedagógus és elképesztő munkái vannak, legalább is amiket láttam, azok lehengereltek. De azért érdemes tartani vele szemben a két lépés távolságot és messziről gyönyörködni benne.

Bárkay Sebestyén: Unokatestvérem, apai ágon. Ő a másik, aki nagyon közel áll hozzám a családból, gyaníthatóan azért, mert apáink féltestvérek és mindketten tudjuk, min kellett a másiknak keresztül mennie gyerek - és kamaszkorában. Kicsit aggódom egyébként miatta, mióta likantróp lett, a szokottnál is távolságtartóbb, magába fordult és alig látom társaságban. Szerencsére velem tartja a kapcsolatot, de ez a Sebi már rég nem az, aki hazakísért Marótról az első italozásom után. Mindezektől függetlenül szeretem, és támogatom őt abban, amiben tudom.

Pálvölgyi Mirabell: Akárki akármit mond, velem rendes volt és jót dumálgattam vele. Szeretem Mirát, még ha nem is a legjobb barátom, de úgy gondolom, bármikor megkereshetem őt ha szükségem lenne valamire.

Sziklás M. Rebeka: Na igen, a másik Mirám.. aki családos, és félénk, és.. talán ő lett volna az, aki segít túllendülnöm Ebin, de mikor nála is azt vettem észre hogy nem mutat többet barátságnál, felhagytam a próbálkozással és hagytam az egészet a francba. Pedig az egyik legédesebb lány, akit valaha ismertem.

Manassé Messalin: Kész. Tőle rettegtem hat évig, erre feleségól veszi az ex-barátnőmet. Csoda, hogy átmentem amúgy gyógynövénytanból, a mai napig irtózom a gyomoktól.

Szikszay Jerne: Sebinek köszönhetően nemrég tudtam meg, hogy Martionban szerelmes volt belém, méghozzá elég sokáig. Szegény, én meg állandóan arról beszéltem neki, hogy mit érzek Abe iránt. Mikor szakítottunk Konréllal, párszor találkoztunk, illetve.. szóval, mindegy. Kár, hogy így alakult ez az egész.

Weisz Lívia: Belevaló lány, mindig is bírtam, elég sokat lógtunk együtt a diák éveink alatt. Kár, hogy kint van Amerikában és férjhez ment, gyakran eszembe jut, mi lehet vele.

Aktuális állapot:
Sötétkék farmer, kötött sötétzöld pulóver.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.06.12. 09:12:46

Ez a karakter a [M] Csontváry Kosztka Tivadar Mágikus Képző- és Színművészeti Főiskola céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Szerecsendió nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése