A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Núber-Maundrel Cecília

 
Beosztása: Régész, a Núber Kutatóintézet vezetője
Nem:
Életkor: 46 (születésnap: április 10.)
Testalkat: Kifejezetten nőies alakját ügyesen emeli ki.
Vonások: Kedvesek, láthatóan mindig mosolyog.
Szem: Selymesbarna, nevetős.
Haj: Dús, eredetileg barna zuhatag, melynek színét tetszés szerint váltogatja, így hol szőke melír kerül bele, hol vöröses.
Általános öltözet
Mindig elegáns, szinte egyáltalán nem látni elhanyagolt ruházatban. A kollégái szerint még akkor is elegáns, amikor a földön csúszva ősi bájital-nyomok után kutat – ez azonban majdnem biztos, hogy a kiállásának bók, nem földes-poros oldalzsebes nadrágjainak és atlétáinak. Mégis, aki nem látja dolgozni, az általában szoknyában, kosztümben találkozhat vele, esetleg még egy régimódi kalapot is a fejébe tol.
Első benyomás, kisugárzás
Nem földöntúli szépség, de azonnal megfog mindenkit, aki meglátja. Van benne valami határozottság, valami merészség, és temérdek életöröm. Majdnem mindig kedves az emberekkel, de nem naív. Nehéz átverni, de nem lehetetlen, ellenben, ha erre rájön, akkor meglehetősen kegyetlen tud lenni.

Leírás

Cili nevével rengeteg helyen találkozhat egy mágus.
A nagycsaládi összejöveteleken mint "jó parti, de félő, hogy kiöregedik, gyorsan el kell venni" illetve "nő létére egész okos" avagy "kicsit túlságosan is okos", valamint "tehetséges régész-tudós, remélhetőleg a konyhában is az" megnyilvánulások hallhatóak, ha szóba kerül a neve – ő legalábbis elsőre is ezt feltételezi, hiszen épp eleget hallotta. Ha akad kivétel, aki másképp vélekedik róla, arról ő vagy nem tud, vagy van olyan makacs, hogy nem hiszi el.

A szakmában (régészet, bájitalok) viszont elég komoly neve van, főleg, mióta megalapította 2008-ban a Núber Kutatóintézetet. Akkoriban még csak egy néhány lelket számláló kutatócsoport volt hangzatos névvel, és olyan szakemberekkel, mint Kaolia Vince, mára viszont kezd felnőni a nevéhez a cég, nemrég egy irodát is nyitottak a Szabadság tér környékén. Tíz állandó embert foglalkoztatnak – többek között Daróczy Rúfuszt és Boldog Kornélt is – kisegítőként pedig jóval többet. Cecília ambiciózus, ifjú hölgy, aki hisz abban, hogy idővel még nagyobb névre tehetnek szert, hiszen "A tudásunk megvan, már csak a bizonyítási lehetőségeket várjuk".

Újságokban is publikál, noha nem újságíró, a neve fel-feltűnik a szakmai lapok hasábjain. Stílusa kellemesen kifinomult, intelligenciáról, tág látókörről tanúskodik.

Aki magánemberként találkozik vele egy jólelkű, okos, határozott nőt ismerhet meg, aki az emberi kapcsolatok – főleg a párkapcsolatok – terén kicsit nehezen navigál. Ennek ellenére jelenleg boldog, hiszen szerelmes: a híres ügyvéd, Maundrel László kedvese, akivel a közeljövőben összeköltöznek.
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.06.14. 19:04:12

Ez a karakter a Núber Kutatóintézet céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Eidu nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése