A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berkovics Szilveszter

 
Beosztása: Rezervátum felügyeleti osztályvezető
Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: június 14.)
Testalkat: Kimondottan magas azzal a 189 cm-ével. Nem izomkolosszus, de keménykötésű.
Vonások: Kifejezetten jóképű, még ha orrán látszik egy régi törés nyoma is. A szakáll vagy legalább a borosta állandó viselet, de ez is kimondottan előnyös.
Szem: Mélykék
Haj: Sötétszőke, hanyagul hátrafésült és éppen annyira hosszú, hogy a szemébe lógjon.

Általános öltözet
A hétköznapokban előszeretettel húz farmert, sportcipőt, pólót, teljesen hétköznapi fazon ilyen téren. Ha a kormányba megy, akkor pedig… ugyancsak farmert és pólót visel, egyedül a fekete cipő és a zakó, amiket úgy ahogy, de el tud viselni. Így ezek képezik viseletében az ottani követelményeket.

Első benyomás, kisugárzás
Bár megkapóan sármos férfi, hamar rá lehet jönni, hogy a szép külső nem éppen egy kedves embert takar. Persze, amikor szükséges, akkor felveszi megnyerő mosolyát, de alapvetően nem jön ki az emberek egy igen nagy részével. Borzasztó szókimondó, piszkosul maximalista és nem is igazán szokta érteni, ha ezzel valakinek problémája van. Ő alapvetően a természetben érzi jól magát, emberekkel csak addig szokott foglalkozni, amíg feltétlenül szükséges. Egyébként is rettegett főnökként tartják számon az alkalmazottai, hiszen ugyanazt a maximalizmust várja el tőlük, mint önmagától. Azt pedig végképp nem tudja hova tenni, hogy gunyoros megjegyzéseit miért nem értik úgy, ahogy kellene. Építő jellegű kritikának.
Auralátók számára egyértelmű, hogy életmágus.

Leírás


Battonyán született a Berkovics család első gyermekeként. Őt egy fiútestvér és egy húg követte, mindkettő jó nagy korkülönbséggel, de speciel mindkettejükkel jó kapcsolatot ápol. Míg öccse, Krisztián a BBBikák játékosa, addig húga, Krisztina dragonológusként keresi a pénzét.
A vidéki környezet meghatározó szerepet töltött be gyerekkorában, sokáig nem is ismert másféle létformát. Imádta a nyarakat, amikor a nagyszülők tanyáján lehetett, imádott az erdőben túrázni, biciklizni, vagy épp az utcán rúgni a bőrt a szomszéd srácokkal, majd később öccsével, vagy akár a húgával. Viszonylag hamar fény derült rá, hogy született életmágus, de egy percet nem töltött a Mirarxban. Otthon végezték a szülők a taníttatását ilyen irányba, miközben a talan általános iskolába járt.

Később a Martionban tanult, a Karpena ösvényre került. Mondani sem kell, hogy a természettudományos tárgyak álltak hozzá a legközelebb, legyen szó mágikus, vagy talan tantárgyakról. Igazán eszes gyerek volt és ez tökéletesen meg is látszott tanulmányi eredményén. Az új ismeretségek kialakítása sokkal nehezebb feladatnak bizonyult számára, de végül csak megtalálta a helyét, bár a mai napig igaz rá, hogy bizalmas viszont kialakítani vele, nem egyszerű feladat.
Tanulmányait meglepő módon talan oktatási intézményben, Szegeden folytatta tanulmányait, ahol erőmérnöki és ökológus szakokat hallgatott. Párhuzamosan ezekkel levelezőn elvégezte a mágikus vonatkozású tárgyakat az ELTE EMK-nak köszönhetően, hiszen meg akarta hagyni a lehetőséget, hogy mágikus rezervátumok igazgatásával is foglalkozhasson.
Az ökológiát már gyakornoki állása mellett végezte, miközben a turul rezervátumban tevékenykedett. Pénzügyekkel, fejlesztéssel, telepítéssel foglalkozott majdnem 11 éven át – persze mindig egy kicsivel magasabb pozícióban -, mikor is 2011-ben felkeresték, hogy elvállalná-e a Rezervátum felügyelet vezetését. Ő pedig botor módon belement. Jobban be se betonozhatta volna magát a négy fal közé, de ennek ellenére igyekszik minél többet kijárni.

Jelenleg egy viszonylag eldugott, alföldi tanyán él, mely körül mágikus védelem húzódik, ami nem véletlen. Az a hír járja, hogy a három lova mellett egy pegazust tart, a baromfiudvaron a tyúkokkal vadragok osztoznak, a ház tövében lévő tölgyfán tündérek élnek, míg a tanyát két asztrálkutya is őrzi, akik kinézetre németjuhászok. Szilveszter ezt sosem tagadta és valószínűleg mindhez tudna mutatni tartási engedélyt. Az már csak inkább pletyka, hogy a turull rezervátumban töltött ideje alatt annyira kézhez szoktatott egy madarat, hogy az belebetegedett a távozásába és végül különleges engedéllyel hazavihette azt. A munka mellett tehát ideje nagy részét az állatok gondozása tökéletesen feléli.
Családi állapotát tekintve elvált, 2003-ban született egy kislánya, Virág az akkori feleségétől, a gyerek pedig minden második hétvégén nála van azóta is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.07. 17:15:19

Üzenet küldése