A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Domaniczky Rozmarin

 
Beosztása: Diákmentor
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: október 10.)
Testalkat: Korához képest vékonyabb, mint az átlag, bár ez betudható beteges mivoltának. Egyelőre nem nőtt nagyra, de még bőven van ideje.
Vonások: Kislányos, lágy vonások. Pici, fitos orr, mosolyra húzódó ajkak, élénken csillogó kék szemek.
Szem: Az a nagy, világoskék szempár? nagyon is ki tudja használni az előnyeit. Könyörgő pillantásaival bárkit rá tud venni bármire, általában.
Haj: Hullámos, szöszke fürtök, amik lapockái alá érnek. Szereti befonni, vagy valami szalaggal összefogni. Különleges alkalmakkor kifejezetten sokat bíbelődik vele, viszont a legtöbbször mégis kiengedve hordja.
Általános öltözet
Ruhácskák. Ruhácskák, topánkák, aranyos holmik mindenütt. Ő nem a nőiességre törekszik – jelen pillanatban – inkább az aranyosságra fekteti a hangsúlyt vásárlás során – már ha jelen van az eseményen. Leginkább a világos színeket részesíti előnyben, és az elegáns öltözködés előbbi szempont, mint a praktikum.
Első benyomás, kisugárzás
Az első, ami eszébe jut róla az embereknek, hogy nagyon-nagyon bájos. Megpróbál minden témához hozzászólni, miközben a mosoly sose olvad le az arcáról. Már az első pillanattól kezdve érezhető, hogy nem egy butácska, szöszke szépséggel van dolga a beszélgetőtársnak, de nem is szokták túlbecsülni. Ugyan, még csak tizenegy éves!
Nagyon illedelmes kislány, mindig pontosan tudja, hogy mikor melyik etikett szabály lép életbe, és mindig eszerint cselekszik. Eddig még senki se látta takarodó után szobáján kívül.
Olyan kis ártatlannak tűnik, és az első benyomás igazolja is ezt. Egy kedves, szeretnivaló kislány. De ugye… minden éremnek két oldala van.

Leírás

Rozmarin 2001. október 10-én látta meg a napvilágot Debrecenben. Édesapját, Rádonyi Albertet sohasem ismerhette meg, mert még születése előtt meghalt – feltehetőleg ennek köszönhető, hogy sose viselte a Rádonyi nevet, édesanyja Domaniczkyként anyakönyveztette.
Mindig is hajlamos volt a könnyen lebetegedésre, és ez az évek múlásával se változott. Nagyon sokáig alig mehetett társaságba, mivel szervezete nem volt elég erős ahhoz, hogy az anyja által elvárt, megfelelő benyomást keltse a társasági élet többi tagjában. Ebből adódóan sok időt töltött szobája négy fala között, látogatói az anyja, bátyja, és magántanítói voltak. Igen sokáig az is félő volt, hogy Rozmarin nem rendelkezik mágikus képességekkel, de idővel erre is rácáfolt. Hat éves korától kezdve megerősödni látszott – vagy talán minél inkább próbálta leplezni, ha valamiféle baja volt.
Bátyjával, a nála tíz évvel idősebb Domaniczky Vincével igen szoros a kapcsolata. Csak az általa mesélt történetekből ismerhette meg igazán apjukat, hisz anyjuk nem a legjobb képet festette le róla a kislánynak.
Tanulmányait a Mirarxban kezdte, majd 2012-ben a Martionban folytatta, a Karpena ösvényen.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.07. 23:26:54

Ez a karakter a [Cs] Domaniczky család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése