A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bernek Mariann

 
Beosztása: Rúnaszakértő

Nem:
Életkor: 28 (születésnap: szeptember 01.)
Testalkat: Elég alacsony, súlyilag is most leginkább a tipikus "ötven kiló, vasággyal" típusnak tűnik.
Vonások: Lágy, szinte kislányos vonások jellemzik, igazából letagadhat jó néhány évet, hacsak nem veszik rá, hogy sminkeljen. Akkor talán már egy "súlycsoportba" kerül kortársaival.
Szem: Világoskék
Haj: Hosszú, kicsit hullámos sötétbarna haj, majdnem szemébe lógó frufruval.
Általános öltözet
Ha rajta múlik, akkor pár számmal nagyobb pólók, vagy kockás ingek, farmernadrágok, egyszerű cipzáros pulcsik és egyéb, nem olyan feltűnő holmikat rángat magára. Viszont - az ő ruháit leginkább kedves lakótársnője válogatja ki, akinek az ízlése nem éppen egyezik a hölgyével, így pedig már feltűnnek a szűkebb ruhák, divatos kalapok és egyéb látványos kiegészítők. Tény, jól állnak neki ezek, de amint rápillantanak, rögtön egyértelmű, hogy feszeng bennük.
Első benyomás, kisugárzás
Ismeretlenekkel szemben nem igazán beszédes, csak ha nagyon kitartóan kérdezgetik, vagy esetleg akkor, ha úgy gondolja az illető tényleg érdeklődik az irányában. Ennek ellenére kifejezetten segítőkész lány, ha valaki elesik az utcán, vagy elhagyja út közben a kesztyűjét, ő biztos odamegy és megpróbálja megoldani a problémát, az más kérdés, hogy sikerül-e neki.

Leírás

Akik a Martionban ismerték, azok mostanában rá se ismernek.
Az a pici, kerekded kislány, aki állandó célpontja volt a a tréfáknak, mostanra már egészen csinos teremtéssé nőtte ki magát - kár, hogy ezzel ő maga nincs tisztában. A rá aggatott magassarkú cipőkben sokszor botladozik, ruháiban alkalmanként feszeng, és ami soha nem változik: zavarából születő ügyetlensége miatt előfordul, hogy kisebb galibát okoz. Ennek ellenére egy nagyon kedves lány, csak elég félénk, idő, amíg valakit a bizalmába fogad.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.24. 11:39:03

Üzenet küldése