A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rai Tain

 
Beosztása: Bájitalmester, a Sokoray Kft. alkalmazottja
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: március 17.)
Testalkat: Nem egy kétajtós szekrény, de nem kell attól tartani, hogy ne tudná megvédeni magát. Az elegáns ingek és nadrágok jó felépítésű testet takarnak. Magassága nagyjából a 190 centit közelíti meg.
Vonások: A magyar környezetben nem éppen általános: mandulavágású szemek, nyúlánk alkat, egyértelműen keleties vonások.
Szem: Végképp elüt a megszokottól: ha nem használ fel ennek eltűntetésére mágiát, vagy más egyéb eszközt akkor egyértelműen egy macska szemei pislognak vissza az emberre. Vagy inkább egy párducé.
Haj: Sötét, rövid, jól ápolt – feltételezhetőleg ki is rúgnák a cégtől, ha nem ilyen lenne.
Általános öltözet
Nem, nem hord kimonót, sőt, még Mao öltözetet se. Kedveli az öltönyöket, az ingeket, magyarán az elegáns ruhákat, de munkahelyén inkább a praktikusságra törekedve mindig magára vesz egy köpenyt. Nem a feltűnősködés híve, meg amúgy se kell ez utóbbira törekednie – ezek nélkül is kitűnik a tömegből.
Első benyomás, kisugárzás
Bár a bájitalos körökben az terjeng róla, hogy egy vérengző fenevad, de ha valaki személyesen találkozik vele, az rögtön megcáfolni látja ezt a hiedelmet: egy nyugodt, türelmes, precíz férfival találja szemben magát, aki állandó jelleggel törekszik arra, hogy munkája hibátlan legyen – talán épp azért, hogy megdöntse a mostanában róla kialakult képet. Vagy talán azért, mert tényleg ilyen maximalista. Ki tudja? Mindent összevetve nem egy beszédes, de megbízható úriembernek tűnik, ha valaki felülemelkedik a pletykákon.

Leírás

„Az áldás sohasem jön párosával, és a baj sohasem jön egyedül.”

Sokan mondják mostanában, hogy a Sokoray Kft. egyre nemzetközibb, tekintve, hogy francia tanácsadók, olasz modellek, most pedig beszerveztek egy tajvani bájitalmestert is. Bár az a hír járja róla, hogy a férfi nem a legjobb munkaerő, hiszen egy pár éve végbement incidens óta nem titok, hogy a „macskás” külső valóban egy macskát takar, talán kicsit nagyobbacskát és veszedelmesebbet, mint amilyennel az átlagember megbirkózna. Nem nehéz kiszúrni, mert elég magasra nőtt, továbbá keleties megjelenésére még egy lapáttal rátesznek macskás szemei. Tény, hogy magyarul egyelőre alig tud valamit, viszont angolból perfekt, sokszor előnyösebb, ha mindenféle mágia helyett inkább ilyen módon próbálsz kommunikálni vele.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.09. 14:25:14

Ez a karakter a Sokoray Kft. céghez tartozik.

Üzenet küldése