A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sokoray Réva

 
Beosztása: a Sokoray Kft. vállalatigazgatója
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: május 05.)
Testalkat: Eléggé magas, inkább nyúlánk jelenség, nagyjából 192 centiméter körül lehet. Némi izomzatot adott neki az ég, mégse annyit, hogy az látványos legyen.
Vonások: Sokak azt mondják, hogy jóképű, talán jellegzetesen szögletes vonásai miatt. Ajkai teltek, járomcsontja erőteljes, orra kicsit nagyobb az átlagnál, de ez csak nemesebbé teszi. Kevésbé androgün jelenség, mint testvérei, de még így is hordozza a Sokoray fiúkra jellemző szépséget.
Szem: Legfeltűnőbb jellegzetessége az a nagy, tengerkék szempár. Mintha sugároznák magukból a békét, a nyugalmat és az összeszedettséget. Persze... a látszat néha csal.
Haj: Világosszőke, hossza szinte már a vállait verdesi, és egy leheletnyit hullámos. Legtöbb esetben kibontva hordja, de ha az esemény megköveteli, akkor hátrafogja.
Általános öltözet
Az egyszerűség híve, mégis minden ruhaneműjén ott van az a bizonyos márkajelzés, ami biztosítja az érdeklődőt arról: a Sokoray fiúnak van mit a tejbe aprítania. Nem jellemző rá a hivalkodó, csiricsáré öltözködés, szekrényében ugyanúgy megtalálhatóak az öltönyök, mint a szürke farmernadrágok. Testvéreihez hasonlóan ő is kedveli fekete-fehér összeállításokat, továbbá a pasztellszíneket, de nincs kifogása a nagyon sötét árnyalatokkal szemben sem.
Első benyomás, kisugárzás
Első pillanattól kezdve elég pozitív benyomást kelthet az emberekben. Nyugodtsága és türelmessége rögtön szimpátiát vált ki másokból, még annak ellenére is, hogy valami miatt mindig megtartja a hat lépés távolságot. A kézfogás elől nem tér ki, de az a bizonyos fizikai kontaktus mégse az ő műfaja. A legtöbb Sokorayban ott lappang az a rejtett vadság, ez viszont Révát messzire elkerüli. Olyannak tűnhet, mint egy nyitott könyv, akinek nincs mit rejtegetnie, a tekintetéből minden kiolvasható. Vagyis, a legtöbbek erre a következtetésre jutnak elsőre. Más kérdés, hogy ebből mennyi az igazság.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.17. 18:28:28

Ez a karakter a Sokoray Kft. céghez tartozik.

Ez a karakter az EnergetiKara Kft. céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Morphisor nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése