A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szatmári-Margitai Alfonz

 
Beosztása: Naplopó
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: március 10.)
Testalkat:
Középmagasnál némileg magasabb, de határozottan nem colos. Kifejezetten sportos.

Vonások: Átdolgozás alatt.
Szem: Türelmedet kérem.
Haj: ---
Általános öltözet

Általában elegáns. Egyedileg rá szabott ruhadarabok, melyek kényelmesek, mégis a lehető legtökéletesebb megjelenést biztosítják. Nem hord farmert, se kapucnis pulóvert, se semmi laza hétköznapi cuccot. Igazából neki az öltöny a laza mindennapi. Cipője általában egy picit emelt sarkú, hogy könnyen be tudja akasztani a seprű lábtartójába.

Első benyomás, kisugárzás

Egészen meglátszik rajta, hogy tanították mozogni. Megtanították neki, hogy járjon, hogy üljön, meg egyáltalán hogy mozogjon úgy, hogy az erőt és magabiztosságot sugározzon. Ha ehhez hozzávesszük mindig elegáns és tökéletes öltözetét, azt gondolhatnánk, hogy egy korunkbeli nemes áll velünk szemben.
Aztán ez a kép egy az egyben felborul, mikor elkezd grimaszokat vágni, magasra vonja szemöldökét, ahogy rácsodálkozik a hozzá mérhetően "átlag emberek" viselt dolgain vagy épp felvágja a lábát az egyik asztalra, csak hogy kényelmesen elhelyezkedhessen. Imádja a hatásos belépőket, a pózolást és úgy általában mindent, amit egy nagyon híres, nagyon közkedvelt és nagyon nagy embertől várnánk a rajongói előtt, azzal az apró és elhanyagolható különbséggel, hogy ő ezeket a mindennapok teljesen random helyzeteiben adja elő és ő maga nem kifejezetten híres és közkedvelt.
Alapvetően olyan benyomást kelthet bárkiben, mint akinek az ég egy adta világon semmi, de semmi gondja nincs azon kívül, hogy épp hol üsse el tengernyi szabadidejét. (És ez tényleg így van.)
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Ismerős a vezetékneve? Ez könnyen meglehet, ha szereted a mágiával tuningolt műszaki cikkeket vagy az egészen egyedi, luxus kategóriás használati tárgyakat (szintén némi mágiával megáldva). Esetleg a Te zsebedben is lapul egy Magic MachinesŸ mPhone. Ugyanis ezt a céget a családja alapította néhány generációval ez előtt. Mára tekintélyes részesedést vásárolt a nagy műszaki cikkeket gyártó talan cégekből és jövedelmező megállapodások alapján, saját márkanevét hozzáfűzve az eredetihez, mágiával tuningolja azok termékeit és árulja a mágusoknak.


Alfonz ennek a családnak a harmadik gyermeke. Apja, az MM vezérigazgatója, mágus, anyja talan. Bátyja (31), aki a legidősebb, talan, nővére (24), aki a középső gyerek, hozzá hasonlóan varázsló. Fiatal korában, mikor még nem volt Martionos, vadmágiával magára gyújtotta a szobáját. Azóta rendszeresen jelenik meg álmaiban ez a jelenet, ennek ellenére nem alakult ki nála fóbia, amiben nagy szerepe volt egy pszichológusnak is. Martionosként a Neredinbe járt. Annak ellenére, hogy kifejezetten tehetségesnek bizonyult a nyugati mágia területén (igézést kivéve), mégse teljesített kiemelkedően. Mindig csak annyit tesz, amit feltétlen muszáj. Nem szeret fölöslegesnek bizonyuló dolgokat csinálni, többet használni a mágiát, mint arra szüksége van. Viszonylag korán kezdett foglalkozni az abeomágiával. Abeo alakja egy közepes méretű vörös mókus, akinek a hasán mindössze három fehér folt van, mintha gombok lennének.

Martion után az ELTE-EMKt célozta meg, ahol mágiaelméletet tanult, mondván, ha már használni nem tudja, legalább azt tudja, hogy működik. Ám ezt egy év után ott is hagyta. Túl száraznak találta az anyagot. Most többnyire a cég egyik reklámarca és a nyilvános megjelenések lebonyolítója. Unaloműzés gyanánt egy ideje elkezdett vívni tanulni, ez legalább érdekli és leköti. Fegyvere a vívótőr (rapír), melyet a klub tagsági kártyájával együtt (amolyan engedélyként, hogy hordhassa magával) mindig a tértágított hátizsákjában/szütyőjében/hangulattól függő egyéb tároló alkalmatosságában tart a MáK-al nem rendelkezők szeme elől levédett seprűvel együtt.
Nemrégiben elkezdett kicsit furcsábban, kiszámíthatatlanabbul viselkedni. Lobbanékonyabb, feszültebb lett. De valahogy mindig jókor van jó helyen.
A Seprű

A seprűje talán kardja után másik becses kincse. Akik akár csak egyszer is találkoztak vele, nagy eséllyel látták.
Finoman megmunkált, elegáns ívű, mélyvörös és fekete fa.
Gondosan válogatott és enyhén íves, fent hosszabb, lent rövidebb cirok.
Igény szerint egy vagy két személyes, lábtámaszos, kifejezetten kényelmes darab.
Ellátva az időjárástól védő bűbájokkal, és még igény szerint vrummog is.
E mellett még talanok elől is levédték, hogy bármikor, bárhol használhassa a közlekedésnek eme elegáns módját.
Egy fél vagyonba került. Volna, ha nem a saját cégük gyártotta volna csak neki a tizennyolcadik születésnapjára. Nagyon büszke rá és ha teheti mindenhova ezen megy. Nem nagyképűsködni és magamutogatni akar, szimplán szereti. És magamutogatni máshogy is tud.

Aktuális állapot:
Fekete, hajszálcsíkos öltöny (nadrág plusz zakó), bordó ing, fekete cipő, jólfésült haj.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.15. 22:11:27

Ez a karakter a Magic Machines céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Lant nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése