A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lauren Black

 
Beosztása: Gemmárius, London
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: január 04.)
Testalkat: 157 cm, vékony, formás lány.
Vonások: Nemes arcél, kicsi orr, telt alsó ajak, kecsesen ívelt szemöldök. Kreolos bőr.
Szem: Sötétkék - szinte fekete - szemek, tekintete átható, gyakran elárulja.
Haj: Dús, ébenfekete hajkorona, szinte mindig tökéletesen áll. Általában szögegyenes, de néha hullámosra hagyja, nyáron kiszívja a nap.
Általános öltözet
Általában elegánsan öltözködik, és előnyben részesíti a sötét színeket. Ruházatán látszik, hogy mindegyik márkás, drága darab, van olyan, amit külön rászabtak. Nyakában egy ezüst nyaklánc szokott lógni, amin egy ezüstkereszt található, továbbá mindig hordja jegygyűrűjét is a bal gyűrűsujján.
Első benyomás, kisugárzás
Feltűnő jelenség, szépsége elegáns, mozdulatai kecsesek. Persze ez nem feltétlenül szimpatikus, ha éppen nem figyel oda, arckifejezése tűnhet lekezelőnek, beképzeltnek. Határozott egyéniség, általában vidám, ha rossz napja van, akkor az már messziről látszik rajta, és akkor vigyázni kell vele. Brit akcentussal beszéli a magyart.

Leírás

Előtörténet:

Édesanyja, Kiss Mária magyar, édesapja, Victor Black, angol gemmárius. Mária Angliába ment dolgozni, szülei itt ismerkedtek meg, majd kevéssel azután, hogy Lau öt éves korában bekapott egy arcát elcsúfító átkot, szét is váltak útjaik. A gyerek és anyja hazaköltöztek Magyarországra, majd miután sikerült a kicsiről leszedni a rontást, természetesen a Martionba ment tanulni.
Lorton Lilla ösvényére került, amit elsőre kissé távolságtartóan fogadott, de hamar beleszokott a környezetbe. Aktívan részt vett a diákság életében, rengeteg címe volt, és szorgalmasan tanult is. Ezek mellett volt ideje barátokat is szerezni, negyedikben pedig arra, hogy – akkor még tiltott – szerelmi viszonyt kezdjen egyik tanárával.
Az érettségije tökéletesen sikeredett, nem sokkal ezután Márk meg is kérte a kezét, ő pedig boldogan mondott igent. Londonba ment továbbtanulni gemmáriusnak, de Manchesterben élnek, családjának egy kisebb házában. Persze azért néha Magyarországra is ellátogatnak, hiszen édesanyja, és vőlegénye családja még mindig itt élnek – a barátok nagy részéről nem is beszélve.

Egyéb fontos (vagy kevésbé fontos) adatok Lauról:

- Irtózik a gyengélkedőtől, és az ispotályoktól, mivel kiskorában sokat volt ilyen helyeken.
- Angolul gondolkodik, és ezen a nyelven álmodik is.
- Sok címe, és kitűzője volt az iskolában, ezekre még mindig nagyon büszke.
- Mindig kitűnő volt a bizonyítványa.
- Patrónusa egy szép, nagy tigris.
- Mumusa egy csúnya, nagydarab szerpentárius, ijesztő eszközökkel a kezében...
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.10.21. 16:32:25


Ez a karakter rendelkezik egy Árny nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése