A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kurucz Ákos

 
Beosztása: Fotográfus
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: február 05.)
Testalkat: Magas, nyúlánk testalkatú, nem épp a kisportolt kategóriába esik, művészlélekként nem a súlyokat emelgeti. Viszont a sok túrázás és gyakori testmozgás azért meglátszik rajta.
Vonások: Vonásai pimasz vigyorokért, jókedvű grimaszokért kiáltanak. Jellegzetes kis gödröcske jelenik meg, mikor mosolyog. Szája széle szinte mindig felfelé görbül. Az embernek kedve támad viszonozni.
Szem: Kék, pillantása kifejező, mindig derűs.
Haj: Összevissza álló szőkésbarna rövid fürtök, amik nyaranta jobban kiszőkülnek. Fésűallergia valószínűsíthető.

Általános öltözet
Kedveli az élénk színeket, a farmert, a bő pólókat, a laza ingeket, a tornacipőt, és a kék alapon sárga dínós kabala-alsónadrágját.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, mindig pozitív, optimista személyiség. Első látásra. Másodikra is. Harmadikra már rád is átragad a mentalitása. Vigyora szimpátiát kelt az emberekben, nehéz elképzelni, hogy tud egyáltalán komor vagy szomorú lenni. Humora néha kissé bárdolatlan, és nem mindig tudja, hogy hol vannak azok a bizonyos határok, de még ez is megbocsájtható neki. Vonzó jelenség a maga nemében, jó társaság, és figyelmes hallgatóság. Egyeseknek talán kissé idegesítő lehet közvetlen stílusa, de unatkozni nem lehet mellette.

Leírás


Egy fotográfus apa és egy festő édesanya közös projektje a srác. Míg Kurucz Benedektől a fényképészet iránti rajongást tanulta el, addig Rajnóci Angélától a kézügyességét örökölte. Van érzéke a rajzoláshoz, mégis szívesebben forgat fényképezőgépet a kezében ecset helyett. 1993. február 5.-én született, a fővárosban, és mint ilyen, modern környezetben nevelkedett kölyök. Ugyan tisztaszármazású, rendkívüli módon érdeklődik a talan technológia iránt, így ő maga is rendelkezik mobiltelefonnal, laptoppal, fényképezőgéppel egyaránt. Kiskorától kezdve szeret képeket készíteni bármiről, ami felkelti az érdeklődését, azonban a varázslók által készített mozgó mágikus rögzített jelenetek nem tudják megfogni. „Én nem a másodpercet, hanem a pillanatot akarom fülön csípni. Szeretem a kihívásokat.”

Anyjától nem csak kézügyességét örökölte, hanem a függetlenségre való hajlamát is. A festőnő ugyanis szívesen követi a „kerülj közel a modellhez” elvet, a családban pedig nyílt titokként kezelték a nő hűtlenségét. Mivel Benedek szakmájából adódóan többnyire világkörüli utakon van, hogy új helyeket fedezzen fel és képeket készítsen, Ákost többnyire a nagyszülők nevelték. A fiú mégis egyfajta emberideálként tekint a felelőtlen (és pofátlanul fiatal) családfőre. Származásából következően teljesen evidens volt, hogy tanulmányait a Martion Mágustanodában fogja folytatni, a Karpena ösvénybe való kerülése azonban meglepetés volt a család számára. Tanulmányi átlaga az eddigi évek folyamán meglehetősen hullámzó volt, van ami a legkevésbé érdekli, abból épp csak átcsúszott évvégén, ilyenek a reál tantárgyak, míg a humán tárgyakból, és művészetekből mindig is brillírozott.

Negyedikes kora óta gyakran látni Rhédey Konrád társaságában (tulajdonképpen azóta van katonás rend a szobájában) ami már csak ellentétes személyiségvonásaik miatt is meglepő.

Dana, alias „Kislány”

Nem, nem a barátnőjéről van szó, bár bizonyos értelemben mégis. Dana egy kultusz. Dana az önkifejezés fókuszeszköze. Dana egy istennő. Dana … egy fényképezőgép. Egy mágikusan megbütykölt fényképezőgép, akit még édesapjától kapott 15. születésnapjára, és akit sosem téveszt szem elől. Mindig ott van a keze ügyében, vele alszik, vele eszik. A felesége is lehetne, ha Ákos nem lenne meggyőződve arról a tényről, hogy Dana-nak leszbikus hajlamai vannak, elvégre a kamera imádja a nőket.. fényképezni. Ezt a tényt egyébként szívesen osztja meg teljesen idegen emberekkel is, nehogy olyan benyomást keltsen, mintha normális lenne.

"Nyug-díjnyertes szülőktől származó, egy-
istenhívő, fajtiszta, monogám, nagyalakú
világom elcserélném néhány kisebbre, lakhatóra.
Ráfizetés: majdmeglátjuk szerint."


"Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel."


"Pitypang, mi lesz?
Ez még csak a szellő
Ez még csak kapkod és fütyörész
De én még nem is beszéltem neked a családomról
Hallod-e, hé!
Füttyös Zivatar Úr volt az apám - anyám az a híres arkanzaszi
Tájfun
Tölcséres vihar a sógorom -
Pitypangpehely, kavarogtál-e már ziláltan - alélva
Felhőbefúró forgószél tetején?
Jobb lesz, ha nem ütsz a kezemre."


Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.11.05. 20:37:28


Ez a karakter rendelkezik egy Girbe nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése