A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tamássy Márk

 
Beosztása: Magántanár
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: január 13.)
Testalkat: Magas (~190 cm), a rendszeres edzést pedig le sem tagadhatná.
Vonások: Kifejezetten jóképű, ezt pedig képes tovább fokozni azzal, ha mosolyog.
Szem: Világoskék
Haj: Hosszra rendszeresen változó, a szőkének egy sötétebb árnyalatával.
Általános öltözet
Egyre többet látni öltönyben, mégis az esetek többségében farmert visel, melyhez általában világos színű inget választ.
Első benyomás, kisugárzás
Alapvetően barátságos és közvetlen az emberekkel, kisugárzása is abszolút pozitív.
Bizonyos körökben pedig igencsak elismert sportolói múltja miatt, így aztán az sem nagy csoda, ha ismerősnek találod, neadjisten rögtön eszedbe jut a neve, amint megpillantod.

Leírás

A debreceni Kenézy Kórházban látta meg a napvilágot először, ez pedig éppenséggel 1982. január 13-án következett be. Elsőszülött, az egykeség örömét azonban ideje sem volt megszokni, nem egészen két és fél év telt el húga születéséig, aki a Hanga nevet kapta.

Gyermekkora teljesen átlagosan telt, bár testvérével állandóak voltak a civakodások - talán pont ez tette tökéletessé az egészet. A Mirarxba nem iratták be azonnal, amint betöltötte a megfelelő kort, mágikus képességei ugyanis meglehetősen későn jelentkeztek - akkor sem éppen a legkellemesebb formában.

Martioni tanulmányait azonban időben megkezdhette, a Lelkek Tükre pedig a Lortonba osztotta be őt. Az első évek még békésen teltek, a kamaszkor kezdetével azonban elkezdték komolyabban érdekelni őt a lányok. Hosszútávú kapcsolatra akkoriban nem igazán vágyott, ezt azonban időbe telt elfogadtatni a "rajongókkal". Ők az esetek többségében a léglabda csapatban nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt érdeklődtek iránta, bár nem volt elhanyagolható azok száma sem, akiknek már akkor is bejött a szőke haj, kék szem kombináció. Sokakkal - akiket nem sikerült egy életre magára haragítania - a mai napig tartja valamilyen szinten a kapcsolatot.

Felsőfokú tanulmányait nem kezdte meg azonnal, visszatért szülővárosába, ahol évekig játszott a debreceni léglabdacsapatban, így másra már nem igazán jutott ideje.

2003-ban döntött úgy, hogy mégis tovább szeretne tanulni. Hosszú tanakodást követően esett a választása a tanárképzőre, amit bár komoly küzdelmek árán, de sikeresen befejezett.

2006-ban otthagyta a debreceni csapatot és megpályázott egy állást a Martionban, mellyel együtt rögtön meg is invitálták a Lorton élére, Dombóvári Endre mellé. Másfél évig tanított az iskolában, ezt követően visszaköltözött Debrecenbe, ahol azonban egy elég komolynak nevezhető sérülés keresztülhúzta számításait a csapatba való visszatéréssel kapcsolatban.

Visszatért hát a Martion falai közé (2008. szeptember), ahol ezúttal mágustörténelem tanárként igyekezett helytállni. A következő évben megfordult vele a világ. Az egyik diák - aki akkor volt negyedéves - teljesen elcsavarta a fejét. Szerencsére ezt sikerült titokban tartani, így egyiküknek sem kellett elszenvedniük semmiféle következményt.

Évek teltek el azóta, már nem tagja az iskola tanári karának, ahogy Lau sem gazdagítja már a martionos diákok sorát - ő volt ugyanis az a titokzatos lány, akivel komolyabbra fordultak a dolgok. Éppen csak addig várt az eljegyzés gondolatával, amíg a lány befejezte martionos tanulmányait, ezt követően azonban (július 10-én) megkérte a kezét.

Jelenleg Manchesterben élnek boldog jegyespárként, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem látogatják meg alkalomadtán magyarországi ismerőseiket.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.10.24. 23:06:36

Üzenet küldése